חתיכת בשר שיצאה מהקצה מעל הציפורן

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חתיכת בשר שיצאה מהקצה מעל הציפורן
    קרן
    05/12/2017

לפני כמה שבועות עשיתי מילוי ועכשיו עברו כנראה שבועיים ולפני כמה ימים יצאה לי בליטה באצבע הגדולה זה נראה כמו חתיכת בשר מה עושים במקרה כזה זה מאוד כואב ואני חולת סוכרת גם ? מה אני צריכה לעשות להסיר את הבנייה מהציפורן הזאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

קרן
    06/12/2017

צרפתי תמונה ! של מה שיש לי בציפורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתיכת בשר בולטת

אבי שגיא
    06/12/2017

שלום קרן,

זהו מקרה שמצריך התערבות רפואית. פני לרופא והוא יכווין אותך כיצד עלייך להתקדם.

אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

קרן
    06/12/2017

למה אני צריכה לפנית לרופא בשביל זה לא עדיף להסיר את הטיפס מהציפורן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתיכת בשר בולטת

אבי שגיא
    06/12/2017

חתיכת בשר שבולטת באופן כזה אינה התנהגות נורמלית של הציפורן. בטח שלא מאזור שורש הציפורן שהוא האזור החשוב ביותר בציפורן כולה. זהו מצב רפואי ולא קוסמטי, ולטיפול רפואי יש עדיפות ברורה על טיפול קוסמטי.
    אפשר להסיר במקביל את הבנייה אבל החשוב מכל הוא לפנות לרופא להכוונה. טכנאית ציפורניים לא רשאית לטפל במקרים כאלה מכיוון שהיא עלולה להחמיר אותם ולגרום לנזק בלתי הפיך לבריאותך. כך בדיוק אני מנחה את העובדות והתלמידות שלי.

תתחילי בייעוץ רפואי, ובמקביל, גם על פי הנחייתו, להסיר את הבנייה.

אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו