לימודים - מניקור + לק ג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לימודים - מניקור + לק ג'ל
    לילך
    31/03/2018

שלום רב
    1. אני מתלבטת האם ללמוד מניקור + לק ג'ל... האם יש ביקוש לכך? אני לא צעירה. נשואה +3...
    2. האם אפשר לעסוק בזאת כ"הכנסה נוספת"?
    3. ביו סקלפצ'ר? מה היתרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים - מניקור + לק ג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים

אבי שגיא
    01/04/2018

שלום לילך,

1. יש ביקוש רב לתחום, השוק משווע למקצועיות טובות. עם זאת, זה מאוד תלוי במספר גורמים עיקריים, ביניהם אזור המגורים שלך, ההכשרה שתעברי ויכולותייך האישיות.
    2. אפשר לעסוק בזה כהכנסה נוספת וכהכנסה עיקרית, שוב, מאוד תלוי בגורמים שציינתי לעיל.
    3. ביו סקלפצ'ר היא חברה איכותית עם מוצרים טובים מאוד. היתרונות - עבודה עם חומרים איכותיים שידועים גם כיותר ידידותיים. החסרונות העיקריים - את מחויבת לעבוד על פי הסטנדרטים והנהלים שלהם, והחומרים יחסית יקרים - דבר שמשפיע ישירות על התכנון העסקי.

אם את רוצה ללמוד ברמה גבוהה את התחום ולעסוק בו בהצלחה אני מזמין אותך לבית ספרנו. קשה לי להעיד על בתי ספר אחרים, אבל אצלנו הלימודים ברמה גבוהה, יחס אישי, נוחים מאוד ויש גם עזרה בתכנון והקמת העסק. מוזמנת לפנות דרך האתר שלנו.

בהצלחה,

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילך
    03/04/2018

תודה רבה על המענה המאוד מפורט.
    אשקול הכל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו