שיקום הציפורן אחרי בנייה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שיקום הציפורן אחרי בנייה
    קרן
    05/04/2018

היי, עשיתי בניית ציפורניים ואחרי חודשיים הסרתי אותה. זאת שעשתה לי את הבנייה שייפה לי יותר מידי את הציפורן, ועכשיו יש לי ציפורן שצומחת מעל הציפורן הדקה(משהו מטריד). עכשיו הציפורניים ממש חלשות ושמתי לק ג'ל אבל עדיין ציפורן אחת נשברה לי ממש באמצע והציפורן שגדלה דוחפת את הלק. אני ממש מיואשת. מרגיש כאילו אף אחת מהמניקורסטיות לא באמת מבינה מה היא עושה.
    מה אני יכולה לעשות כדי לשקם את הציפורן, במצב כרגע? והאם יש ערכה מומלצת כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום הציפורן אחרי בנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום הציפורן לאחר בנייה

אבי שגיא
    07/04/2018

היי קרן,

אני מצטער לשמוע על החוויה הלא נעימה שלך. צר לי להודות שמקרה כמו שלך די נפוץ, ואכן, מקצועיות רבות אינן יודעות לבצע את עבודתן כראוי.
    ראשית, חשוב להימנע מכל מריחת לק על גבי הציפורניים כולן.
    שנית, צרי איתי קשר בהקדם. התופעות שתיארת חמורות מאוד, ומעידות על רשלנות מקצועית. ללא שיקום נכון המצב עלול להחמיר אף למצבים של דיסטרופיה - ניוון הציפורן ונשירתה ואף נזק לכל החיים. אין ערכה מסוימת, יש שיקום שיותאם על פי מצב ציפורנייך, תוכלי להגיע אליי לקליניקה.
    לגבי עניין המקצועית - כפי שציינתי אכן קשה למצוא מקצועית איכותית, אך אוכל להמליץ לך על אחת כזו באזור מגורייך.

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו