מתלבטת אם ללמוד בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מתלבטת אם ללמוד בניית ציפורניים
    ליאורה
    12/04/2018

שלום
    אני מאוד רוצה ללמוד בניית ציפורניים. הבעיה היא שאין לי חדר בבית פנוי ומאוורר שיכול להתאים להקמת קליניקה כזו.
    האם זה רעיון טוב ללמוד בכל זאת ולאחר הלימודים להציע שירות בניית ציפורניים בבית הלקוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללמוד בניית ציפורניים

אבי שגיא
    12/04/2018

שלום ליאורה,

עיסוק בתחום טיפוח הציפורן, אם בבנייה, ג'ל או כל טיפול אחר מצריכים התארגנות בהתאם. הנכון והמתאים ביותר זה לקיים את הפעילות במכון מסודר ופחות להתנייד, למרות שזה אפשרי גם כן.

בניית ציפורניים היא מלאכה הרבה יותר מורכבת ומסובכת ממניקור ג'ל ולא הייתי ממליץ לך לעשות בנייה בבתי הלקוחות. בכדי לעשות עבודת בנייה ברמה טובה את צריכה סביבת עבודה מוכרת שאת רגילה לה כי זו מיומנות לא פשוטה, גם למקצועיות מנוסות. פדיקור גם כן מצריך התארגנות ופחות מתאים להתניידות אבל יותר אפשרי. לכן זה מאוד תלוי ברמה לה את מכוונת.
    מדוע את מעוניינת ללמוד בנייה? אולי תסתפקי במניקור לק ג'ל? אני מכיר הרבה עסקים שמתניידים שחלקם מתפקדים מאוד יפה.
    ביקוש נוסף שקיים בשוק הוא פדיקור ביתי, במיוחד לכאלה שקשה להם להתנייד. כחלק מהפעילות הארצית שלי בפתרון בעיות ציפורניים פונים אליי המון לקוחות שמבקשים פדיקור ביתי. לא יודע אם זה מעניין אותך אבל זוהי גם כן נישה שכדאי לשקול.

המלצתי היא ללמוד קודם לק ג'ל, תראי איך את מתקדמת ואם את מתחברת לתחום ובהמשך תשקלי את צעדייך לגבי העתיד.
    את מוזמנת בחום להתייעץ בכל זמן שתרצי וכמובן ממליץ לך ללמוד בבית ספרנו, יש לנו סניפים בכל הארץ, ברמה מאוד גבוהה וחוויית לימודים ייחודית.

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה,

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו