מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטת אם ללמוד בניית ציפורנייםליאורה12/04/2018
שלום
אני מאוד רוצה ללמוד בניית ציפורניים. הבעיה היא שאין לי חדר בבית פנוי ומאוורר שיכול להתאים להקמת קליניקה כזו.
האם זה רעיון טוב ללמוד בכל זאת ולאחר הלימודים להציע שירות בניית ציפורניים בבית הלקוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללמוד בניית ציפורניים
אבי שגיא12/04/2018שלום ליאורה,
עיסוק בתחום טיפוח הציפורן, אם בבנייה, ג'ל או כל טיפול אחר מצריכים התארגנות בהתאם. הנכון והמתאים ביותר זה לקיים את הפעילות במכון מסודר ופחות להתנייד, למרות שזה אפשרי גם כן.
בניית ציפורניים היא מלאכה הרבה יותר מורכבת ומסובכת ממניקור ג'ל ולא הייתי ממליץ לך לעשות בנייה בבתי הלקוחות. בכדי לעשות עבודת בנייה ברמה טובה את צריכה סביבת עבודה מוכרת שאת רגילה לה כי זו מיומנות לא פשוטה, גם למקצועיות מנוסות. פדיקור גם כן מצריך התארגנות ופחות מתאים להתניידות אבל יותר אפשרי. לכן זה מאוד תלוי ברמה לה את מכוונת.
מדוע את מעוניינת ללמוד בנייה? אולי תסתפקי במניקור לק ג'ל? אני מכיר הרבה עסקים שמתניידים שחלקם מתפקדים מאוד יפה.
ביקוש נוסף שקיים בשוק הוא פדיקור ביתי, במיוחד לכאלה שקשה להם להתנייד. כחלק מהפעילות הארצית שלי בפתרון בעיות ציפורניים פונים אליי המון לקוחות שמבקשים פדיקור ביתי. לא יודע אם זה מעניין אותך אבל זוהי גם כן נישה שכדאי לשקול.
המלצתי היא ללמוד קודם לק ג'ל, תראי איך את מתקדמת ואם את מתחברת לתחום ובהמשך תשקלי את צעדייך לגבי העתיד.
את מוזמנת בחום להתייעץ בכל זמן שתרצי וכמובן ממליץ לך ללמוד בבית ספרנו, יש לנו סניפים בכל הארץ, ברמה מאוד גבוהה וחוויית לימודים ייחודית.
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)