מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציפוי ציפורן טבעיתאינה03/06/2008
חשבתי שאני מבינה מה זה אומר-כנראה טעיתי... אני הבנתי שציפוי הציפורן אמור לשמור על הציפורן ולהגן עליה, ומיועדת בין היתר למישהי עם ציפורניים חלשות או קצרות שמעוניינת להאריך. הג'ל מתקלף ולא עושה נזק.
אבל-פתאום אני שומעת שצריך להשתמש בפריימר, ופריימר-מזיק לציפורן לא? הוא בעצם עושה חורים קטנטנים בציפורן והופך אותה לדקה מאד.
מה שעוד נאמר לי, זה שציפוי זה בעצם בניה לכל דבר, רק בלי הטיפס. זה נכון? אם כך, אפשר לעשות את אותו הדבר גם באקריל.
אני אשמח אם תוכלי לעשות קצת סדר בנושא, ולהתייחס לא רק ל IBD אלא בכלל לג'לים.
נ.ב. ג'ל בניה של IBD (לפי התאוריה שהצגתי) עושה את אותה עבודה של ה SOAK OFF לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מצוינת!!!!!
אילנה כסיף03/06/2008הי שרון, אני מבינה, מתוך השאלה שלא הגעת לכנס ביום ב', וחבל כי בדיוק על זה היה הכנס.
חשוב מאד לבוא להשתלמויות כי הן מעשירות את הידע ואת המוטיבציה ומעניקות לנו הכרויות עם נשות ואנשי מקצוע שלא הינו פוגשים במקום אחר.
לגבי הג'ל.
קיים בשוק ג'ל מסורתי שהוא הג'ל הידוע שאיתו עושים בניה. את הבניה בג'ל לא ניתן להמיס אלא רק לשייף. עלינו לזכור כי מי שפונה לבניה אינה מעונינת בחוויה חד פעמית אלא רוצה שהציפורניים שלה ישארו בנויות ואורוכות ואולי אפילו עם קישוטים מדהימים.
בנוסף קיים היום בשוק ג'ל הניתן להנמסה. הירון של ההמסה הוא שהלקוחה לא מחויבת להמשך התקשות עם בונת ציפורניים/מניקוירסטית והיא יכולה להחליט שהיום בסיום טיפול המניקור שלה היא רוצה לק אדום קבוע (ג'ל לק=ג'ל המסה=SOAK OFF) כי היא נוסעת לחו"ל. אין שום בבעיה בסיום טיפול המניקקור לבצע ציפוי בג'ל לק וכשהיא תשוב נשמח להסיר אותו ובזה נגמרה ההרפתקה. מה שאי אפשר לעושת עם בניה!!!. טיפול נוסף אשר אני יכולה להציע היום ללקוחות שלי הוא ציפוי הציפורן בג'ל ההמסה. היתרון כאן כפול(!) ראשית, אני יכולה לעשות מילוי משום שזהו ג'ל ההמסה היחיד שניתן להמיס אותו. ושנית, אם היא לא רוצה ציפוי היא מחויבת - ניתן להמיס ללא כל נזק לציפורן.
אני מקווה שעכיו ההבדלים קצת יותר ברורים.
ואם לא..... אני מחכה לך כאן = )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בנוגע לג'ל ההמסה
מתעניינת03/06/2008האם כשיש צורך במילוי ממיסים את כל הג'ל הקיים ושמים שוב על כל הציפורן
או שמשייפים קצת בחלק שצמח ואין עליו ג'ל ורק אותו ממלאים בג'ל ?
אולי שתי הדרכים אפשריות וכל בונה בוחרת איך לעבוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל המסה
איילה עובד06/06/2008בעקרון את ג'ל המסה ממיסים מדי טיפול וטיפול ומורחים את החומר מחדש. ג'ל ההמסה מבית ibd הנקרא soak off ניתן גם להמיס מדי טיפול אך ניתן גם לשייף אותו ולעשות מילוי רגיל ככל בניה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה IBD שציינת דומה ל BIO SCULPTURE
מתעניינת06/06/2008רק חברות שונות אבל אותה שיטה ?
מה ההבדל ביניהם ?
או שבכלל שניהם זה אותו אחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב, כעת אני מרגישה יותר "בבית"
מתעניינת06/06/2008כאן בפורום ומעתה אזדהה בשמי במקום הכינוי שבחרתי.
נעים מאד, שמי קרן ואני ממרכז הארץ.
: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה קרן! נעים להכיר
אילנה כסיף07/06/2008המומחיות שלי אינה בחומר הביוסקלפצ'ר אבל מתוך הבנתי את החומר ולאחר שנפגשתי עם אורלית מהחברה, אני יכולה לומר שאת הביוסקלפצ'ר לא ניתן לשייף כדי לעשות מילוי. יש להסיר אותו לחלוטין בעוד בג'ל IBD בהחלט ניתן לשייף ולמלא את השטח שצמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה : )
מתעניינת07/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל לא ממש ענית לי...
אינה04/06/2008האם ציפוי ציפורן טבעית-לא של IBD, של חברות אחרות (ואני מאמינה שאת מכירה את המוצרים המתחרים) הוא אכן בניה בשם יפה? אמרו לי שמכיוון שמשתמשים בחומר מקשר בעצם זו בניה והציפורן לא ממש נשמרת. האמנם?
מעבר לזה, מתי תהיה סדנה של סימונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאינה
אילנה כסיף07/06/2008אינה יקרה, כל חומר הוא טוב כל זמן שמשתמשים בו נכון! אם משייפים שיוף יתר את הציפורן הטבעית מן הסתם אין משמעות מה את שמה את הנזק כבר עשית. היתרון הגדול של ג'ל ההמסה הוא שלא נגרם נזק משיוף החומר בהסרה. הוא ניתן להסרה בקלות יתרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מה שהורס את הציפורן הוא השיוף?
אינה08/06/2008האם החומר המקשר-הפריימר או אולטרה בונד לא גורם נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עיקר הנזק
אילנה כסיף10/06/2008אכן גורם השיוף. גם לפריימר תרומה משלו מעצם היותו חומצה. לכן עדיף להשתמש באולטרא בונד או כל פרימר לא חומצי ולהשתדל לזכור ששיוף גורם נזק ולא להרבות בשיוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מדברות כאן על נזק לציפורן אבל
מתעניינת10/06/2008זה לא נכון לאמר שהנזק הוא רק לציפורן בחלק שעליו עושים את הבניה ?
הרי אח"כ הציפורן ממשיכה לצמוח ואת אותו חלק שצמח לא שייפו ולא שמו עליו פריימר כלשהו,
אז אני מניחה שבציפורן שצמחה אין שום נזק, לא ? או שאני טועה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיוף ונזק
אילנה כסיף11/06/2008הציפורן צומחת מהמטריקס ואם אין נזק למטריקס הרי שהציפורן תצמח ותהיה שוב ציפורן בריאה כעבור כארבעה חודשים (תלוי בגיל- בגיל מבוגר יותר ציפורניים צומחות לאט יותר). העניין הוא שנתקלתי, ולא פעם אחת, בציפורנייים ששויפו עמוק כל כך שנעשה נזק בלתי הפיך לציפורן. כך שמאד מאד מאד חשוב לא להגזים בשיוף. לזכור את הכללים הבסיסים שבציפורן טבעית נוגעים רק עם פצירה 180 גריט ומעלה ולעולם לא משייפים עם הקצה של ראש השיוף או עם הקצה של הפצירה את הבניה. אם נוהגים כך, אין סכנה לציפורן הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה.
מתעניינת12/06/2008מהתשובה שלך שומעים את המקצועיות שלך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים
לוי דליה08/06/2008היי ימית אני בתחום כבר 5 שנים, כל יום נפתחים בתי ספר לבניית ציפורניים שמנסים למשוך אליהם תלמידות ע"י מבצעים קורס+קורס ערכות מתנה לנרשמות מחירי ריצפה לקורסים .אלו בתי ספר שלא שמעתי על הצלחות שיצאו מהם עד היום, הם מוכרים מרוב שלל פרסומים בכל מקום שרק אפשר ומה שמקבלים ב"זול" משלמים אחר כך ביוקר מנסיון. אני למדתי ב"נייל סטודיו" רשת בתי ספר ארצית אמינה ומקצועית ברמה לאומית נוסדה לפני 18 שנה אני אישית למדתי בסניף שנמצא בצ'ק פוסק {חיפה} בהנהלת אייל ואיילה עובד תתארי לעצמך שהם מלוים אותי עד היום בכל בעיה יעוץ והכוונה מקצועית היחס הוא אישי ובלתי רגיל והרבה גם מעבר לכך ואת אלו לא תמצאי בשום מקום אחר היום אני גם מלמדת בניית ציפורניים ויש לי המון עוד מה ללמוד ואני גאה תמיד לספר שאת כל הידע העשיר שיש לי בתחום זה בזכותם ואם לא הייתי לומדת שם אני לא מאמינה שהייתי מגיעה לאן שהגעתי קבלי הצעה זו מכל הלב מאחלת לך בהצלחה בהמשך דרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה - תודות
איילה עובד15/06/2008יקירתי.. תמיד נעים לשמוע שמפרגנים לנו ומעריכים את עבודתנו... אייל ואני רואים בנייל סטודיו בית חם וזו ההרגשה שאנו מעבירים גם ללקוחותינו ותלמידותינו. בית לא עוזבים!! והתמיכה ממשיכה גם לאחר סיום הקורס.. תודה על המילים החמות מכל הצוות בסניף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)