יובש בעיניים בזמן קורס בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• יובש בעיניים בזמן קורס בניית ציפורניים
    מתלמדת
    13/12/2019

שלום,
    קוראים לי נדיה ולמדתי בניית ציפורניים ולק ג'ל. בדיוק כשהתחלתי את הקורס התחיל לי יובש בעיניים. תחילה התחלתי לדמוע ואז זה הפך ליובש וגירויים בעיניים. בהתחלה עוד לא הייתה לי שום בעיה לשים מייק אפ ואייליינר מסביב לעיניים. אך לאחר כמה חודשים כבר לא יכולתי לשים את האיפור בעיניים. התחלתי להרגיש גרד מוגבר ותחושת שריפה בעיניים. הלכתי לרופאת עיניים וכשסיפרתי לה שאני למדתי בניית ציפורניים היא אמרה לי שכנראה זה בגלל החומרים אליהם נחשפתי בזמן הקורס. סיפרתי לה כי לפני כמה שנים טובות לקחתי רואקוטן אך לאחר השימוש בתרופה זו עיניי לא היו יבשות כלל והייתי מרכיבה עדשות מגע כרגיל. כשהלכתי לרופא אחר לפני שהגעתי אליה, הוא אמר לי שזה בגלל הראוקוטן. הרופאה אמרה לי שאם לא היה לי יובש לאחר לקיחת התרופה ואם לא הייתה שום בעיה עם הרכבת עדשות המגע, אז אין קשר בין לקיחת התרופה בעבר לבין היובש עכשיו.
    בכל אופן, הרופאה זיהתה בלפריטיס ונתנה לי סטרואידים למשך שבוע אם אני לא טועה, ואמרה לי לעשות קומפרסים חמים עם מגבונים של ד"ר פישר למשך 3 חודשים. ובאמת הגרד והיובש הפסיקו והיא אמרה שהבלפריטיס עבר לי. הבעיה היא כשאני יורדת מה קומפרסים וממעיטה בטיפות העיניים (טירס נטורל 2 שגם עליהם היא המליצה לשים 3 פעמים ביום), מצב העיניים מדרדר בחזרה ועיניי שורפות ומגרדות. ואני לא מצליחה לשים בכלל איפור בעיניים מבלי שזה יגרד וישרוף.
    האם היובש יעבור לי אי פעם ואוכל ללכת שוב עם עדשות מגע ואיפור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעיניים

אבי שגיא
    05/01/2020

היי,

מצטער, אבל זה מעבר לסקופ של הפורום הזה.
    באופן כללי ממליץ לך להתרחק מחומרים לבניית ציפורניים ואולי גם לערוך בדיקת אלרגיות.

בהצלחה ורפואה שלמה,

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו