פלא ג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פלא ג'ל
    רעות
    12/06/2008

היי רציתי לדעת מהו הפלא ג'ל?ואיך משתמשים בו?ומתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלא ג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרעות

אילנה כסיף
    13/06/2008

אני לא מכירה באופן אישי את ה"פלא" ג'ל. אני כן מכירה ומקרוב ובמעשי את הגק'ל של IBD והוא מומלץ בחום. משתמשים בו לבניה מדהימה יפה וחזקה שקופה ואטומה למים. יש גם ג'לים צבעוניים שאפשר לקשט איתם וכן ג'ל המסה איתו ניתן לעשות ציפוי לציפורן הטבעית וכן מניקור ג'ל שהוא טיפול מניקור רק שבסוף במקום לשים לק שמים ג'ל צבעוני הניתן להסרה ללא נזק לציפורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודים

רעות
    15/06/2008

הי אילנה אני קצתת בבעיה..אני לומדת באיזשהו בית ספר ואני כבר לומדת משהו כמו 40 50 שיעורים ואני מרגישה שאני לא מיתקדמת ואני מאוד רוצה לסיים את זה ולתת לעצמי קפיצה אבל אני לא יכולה..ואגב דיברתי אם המנהלת שם וזה לא עזר בכלל! מה את ממליצה לי לעשות???אשמח מאוד אם תעזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו