מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות חשובותרעות לוי22/06/2008
שלום לך אני אשמח אם תוכלי לעזור לי, עברתי קורס לפני כשנה ומאז לא התעסקתי עם זה,כעת אני מעוניינת לחזור ולעסוק בזה,אך שכחתי כמה פרטים שאומנם אני יכולה לחזור לבי"הס שלי אך מעדיפה שלא...אם כך תעזרי לי בבקשה
1.מה זה חומר AFIX מה הוא עושה ומתי משתמשים בו
2.מה זה ממיס טיפס ומתי משתמשים בו
3. מה FANGUFומתי משתמשים בו
גם רציתי לדעת מה המחיר פחות או יותר של חומר הסילר והמכונה המיועדת לו ואם אין לי אותו אז הבנייה לא שווה?
ועוד משהו קניתי היום מכונה של MM25000 ויש לם 5 ראשים שכחתי מה עושים עם כל ראש ומתי משתמשים בעיגולים ששמים על הראשים שניתנים להחלפה.
אני אשמח עם תעני לי על השאלות כי קארתי פה כמה שאלות של כותבות וענית להם כל כך יפה וברור ,מקווה שגם לי
תודה מראש(חסוייה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחסויה רעות לוי
אילנה כסיף22/06/2008שלום חסויה,
אכן שאלות שאלתיות, לפי החומרים אני מבינה שלא למדת בנייל סטודיו... אולי זו הסיבה שאינך רוצה לחזור לבית הספר עם שאלות? בכל אופן, אני אשתדל לעזור כמיטב יכולתי. : )
1. אפיקס הינו חומר המאזן את רמת החומציות של הציפורן ומייבש אותה מנוזלים כך שהחומר שתשימי על הציפורן יאחז בה טוב יותר.
2. ממיס טיפס הינו החומר המסייע בהורדת המדרגה לגובה אפס. לאחר שהדבקת את הטיפס יש לשייף אותו כדי לאחד בין החומר הטבעי לחומר המלאכותי שיוף זה נקרא שיוף לגובה אפס. כדי לסייע בהמסת הטיפס שמים חומר הנקרא דיזולב או ממיס טיפס וכך אנו משייפים פחות.
3. פנג אוף הוא חומר המונע הווצרות של פטריות והוא נמצא בתרסיס האנטיספטיק של נייל סטודיו. יש חברות שמוכרות את החומר בבקבוקון קטן בנפרד ויש לשים אותו לפני המילוי או למכור ללקוחה שיש לה ירקת כדי שלא תתפתח לפטריה.
4. מחירי סילר נעים בין 59-89 ש"ח. מנורות אולטרא סגול מחירן נע בין 169-390 ש"ח תלוי בדגם.
כל המחירים לא כוללים מע"מ.
5.איני מכירה את המכונה שקנית אבל תתחדשי ומאחלת לך עבודה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד
רעות לוי23/06/2008תודה על התשובות הברורות,נורא עזרת לי
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בכיף : )
אילנה כסיף23/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות שלום
איילה עובד23/06/2008אני מבינה שאת לא מעוניינת לחזור וללמוד בביהס שבו למדת.. אבל אני מציעה לך לברר היכן יש סניף של נייל סטודיו באזור מגורייך ולהרשם להשתלמויות . במפגשים אלו מחזקים את הידע המקצועי ומתעדכנים בחידושים האחרונים בענף.
לברור הסניף הקרוב כנסי לאתר של נייל סטודיו או התקשרי לסניף הראשי 1700700037* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)