פרנץ' על ציפורן טבעית

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פרנץ' על ציפורן טבעית
    מאיה
    30/06/2008

שלום אילנה, רציתי לדעת עם מה הכי כדאי לעשות פרנץ' על ציפורן טבעית - צבע אקריל, לק או אולי פרפקט פרנץ'. אני יודעת שבאופן עקרוני, על צפורן טבעית, זה פחות מחזיק אבל מה החומר הכי אופטימלי במקרה זה? מאוד אודה לך על תשובה זריזה כי יש לי מחר מישהי למניקור ועד כמה שאני יודעת היא רוצה פרנץ'. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרנץ' על ציפורן טבעית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל אחד ממה שציינת

אילנה כסיף
    01/07/2008

הי מאיה, פרנץ על ציפורן טבעית יכול להחזיק זמן רב אבל זה תלוי בסוג הציפורן. אם הציפורן קשיחה הלק - כל לק יחזיק יותר זמן אם הציפורן גמישה הלק יתקלף מהר יותר בגלל שהציפורן הגמישה נוטה "לזוז" יותר. בעקרו, הפרפקט מחזיק הכי טוב אבל הוא חומר בעיתי גם כי הוא לא לק ולכן הוא לא נמרח אחיד וגם בגלל שיש ציפורניים שהוא לא יורד מהן ואז צריך לשייף. הסבירי ללקרחה שלך, שיש לתחזק את הלק ו 24 שעות לאחר טיפול המניקור בסלון יש למרקוח טופ קוט או משמר לק (בעברית) כדי לשמור עליו. מדי יומיים שלושה לחזור ולמרוח טופ קוט כך ישמר הברק והלק יקבל שכבת הגנה וישחק פחות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו