מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ מקצועיNofar02/07/2008
שלום לכולן, שמי נופר ואני התחלתי לא מזמן קורס רציתי לדעת לאחר סיום הקורס מה המחירים שכדאי להתחיל איתם, ומה הדרך שבה כדאי שאשווק את עצמי בתור מתחילה. מלבד בניית ציפורניים אני לא עוסקת בעוד תחומים בקוסמטיקה. דבר נוסף, היכן מומלץ לרכוש את החומרי עבודה וכיצד יודעים לבדוק את טיב החומרים? בברכה ולעזרתכן המקצועית אודה. נופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר
אילנה כסיף03/07/2008ראשית אני רוצה לברך אותך על הצטרפותך לעולם המקסים של בניית הציפורנים. שיווק עצמי הוא תאוריה ותהליך מורכב שממש קשה לכתוב אותו בכמה מילים. אנו מקיימים סדנאות בנושא ואם את מעוניינת להשתלב בסדנה של שיווק את מוזמנת להתקשר אלי 03-6787949 ולהרשם לסדנה הקרובה כדי לקבל כלים.
לגבי תמחור השרותים אותם את מציעה - בדקי באזור שאת מתכוונת לעבוד את המחיר שגובות בונות ציפורניים אחרות והשווי איתן מחיר. את בהחלט יכולה לעשות מבצע לזמן קצר ומוגבל כדי למשוך אליך לקוחות. כמובן שאפשר להדפיס פליירים עם הטבה כלשהי כמו קישוט חינם כדי למשוך לקוחות.
לגבי מוצרים לעבודה - כמובן שהמוצרים שעובדים בשביל אלופי העולם יעבדו גם בשבילך- מנסיון - אין לי ספק ששימוש במותגים כמו OPIבאקריל ו IBD בג'ל יקדמו אותך להצלחה מצוינת.
אני תמיד מסבירה לתלמידות שלי שכל זמן שאין להן ביטחון ביד - כי היא עדיין לומדת- חובה שיהיה בטחון בחומרים. גם חומרי העבודה של נייל סטודיו נחשבים מעולים בארץ ובונות ציפורניים רבות מרוצות ועובדות עם המוצרים לאורך שנים רבות.
אני מאחלת לך הצלחה רבה ואני כמובן אשמח לראות אותך בהשתלמויות הקרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)