דרושה עובדת

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• דרושה עובדת
    שני וייס אור-
    07/07/2008

בתחום הציפורניים (בנייה, מניקור ופדיקור) שרוצה לעבוד כעצמאית (לנהל יומן לקוחות משלה) באזור השרון, כנ"ל גם לעוסקות בתחום השעווה והגבות. ניתן ליצור עימי קשר ישירות למייל. המשך שבוע נעים, שני וייס אור-לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרושה עובדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשני וייס-אור

דורית
    06/08/2008

היי שני, האם ההצעה עדיין רלוונטית. הייתי רוצה לקבל עוד פרטים במידה ורלוונטי. לא רשום כאן המייל שלך, אני מקווה שתראי את התגובה בפורום. יום טוב דורית 0546815199

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעונינת בעבודה

שרון גור
    23/08/2008

סימתי לימודי פדיקור ומניקור, ועיצוב גבת ומעונינת לעבוד. צרי עמי קשר בבקשץ. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בונת ציפורניים

מאיה ששונוב
    02/09/2008

שלום, סיימתי לילמוד לפני כחודש ואני מעוניינת לעבוד בבניית ציפורניים. תודה ויום נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו