ציפורניים טבעיות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורניים טבעיות
    יערה
    11/07/2008

שלום, יש לי ציפורניים טבעיות אך אני לאמצליחה שהם יהו מאוד ארוכות כי בשלב מסויים אחד או שתיים נשברות ואז כולם הלכו כי אני גוזרת הכל.. רציתי לשאול אם יש איזשהו מחזק ציפורניים טווב ? כי נתקלתי כבר בכמה שלא הרגשתי שום שינוי... תודה רבה! שבת שלום. יערה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורניים טבעיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליערה- מחזק ציפורניים

איילה עובד
    13/07/2008

המומלץ ביותר נקרא nail anvy של חברת OPI.. ניתן להשיגו בסניפי רשת נייל סטודיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל לטיפול ושימור עצמי של הציפורניים

ורד
    22/09/2008

שלום לכן, גם אני החלטתי להסיר את הבנייה ושמעתי על הג'ל שניתן למרוח על הציפורניים. יש לי מס' שאלותף א. האם ניתן לטפל בציפורניים באמצעות הג'ל לבד? ב. אם כן, כיצד? ג. היכן ניתן להשיגו? תודה מראש, ורד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ל

אילנה כסיף
    24/09/2008

שלום ורד,
    ג'ל הינו מוצר מקצועי ולכן אין אפשרות" לעשות לבד בבית" אם לא עברת הכשרה מקצועית. חוץ מזה חלק מהכיף זה להכנס למכון ושיפנקו אותך ואת תרגישי שאת לא צריכה לעשות כלום לפחות לשעה.
    תחשבי על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה למחזק טוב,"ברברה וולף"

סיגל
    20/07/2008

לי אישית עשה ציפורנים ממש חזקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו