חדשה בתחום

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חדשה בתחום
    יערית-חולון
    17/07/2008

שלום לכולם אני דיי חדשה בתחום הציפורניים אני מעונייינת להתחיל ללמוד את הנושא ואין לי מושג מאיפה להתחיל ואיזה בה"ס נחשב הטוב ביותר בתחום. אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולהדריך אותי.. תודה.יערית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בתחום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים בנייל סטודיו

אילנה כסיף
    17/07/2008

רשת נייל סטודיו הינה הרשת היחידה בארץ ללימודי תחום הביוטי. ההתמחות העיקרית הינה בתחום בניית ציפורניים פדיקור ומניקור. נייל סטודיו הינה היחידה בארץ אשר מורשת להעניק תעודות בינלאומיות של ענקית הציפורניים OPI המתמחה בטיפוח היד והרגל וכן תעודות בינלאומיות של חברת IBD המתמחה בבניה בג'ל וטכניקות לציפוי הציפורן הטבעית.
    אין לי ספק שהיום, יותר מאי פעם כדאי ללמוד מקצוע באחד מסניפי נייל סטודיו. לא רק בגלל החומרים והידע המתקד אלא גם בשל תכנית הלימודים הרחבה (אשר מאושרת לצורך לימודים לחיילים ע"ח הפקדון) אלא גם בשל הניסיון הרב של המורים.
    בנוסף, תלמידות שלנו משתלבות למעגל העבודה באופן מיידי עם סיום הלימודים ואנו משקיעים מאמצים רבים כדי ללות את התלמידים ואת אנשי המקצוע לאחר סיום הלימודים בהשתלמויות בתכנים החדישים ביות בעולם.
    בהצלחה יערית. אם תרצי פרטים נוספים אשמח לעמוד לרשותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יערית-חולון
    22/07/2008

תודה רבה לך אילנה עוד לפני התשובה שלך סיפרו לי על נייל סטודיו ואכן התרשמתי לטובה אני נרשמת ומתחילה כבר ביום שישי הקרוב (25/07/08) תודה רבה לך על התשובה ועל תשומת הלב. הדבר היחיד שמפחיד אותי בעתיד זה איך להשיג לקוחות כי אני לא כ"כ טובה בשיווק וגם צריך הרבה פה (דיבורים)... בתחום הזה מלבד כישרון.. בכל אופן תודה. ואשמח לטיפים נוספים. יערית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו