מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדשה בתחוםיערית-חולון17/07/2008
שלום לכולם אני דיי חדשה בתחום הציפורניים אני מעונייינת להתחיל ללמוד את הנושא ואין לי מושג מאיפה להתחיל ואיזה בה"ס נחשב הטוב ביותר בתחום. אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולהדריך אותי.. תודה.יערית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים בנייל סטודיו
אילנה כסיף17/07/2008רשת נייל סטודיו הינה הרשת היחידה בארץ ללימודי תחום הביוטי. ההתמחות העיקרית הינה בתחום בניית ציפורניים פדיקור ומניקור. נייל סטודיו הינה היחידה בארץ אשר מורשת להעניק תעודות בינלאומיות של ענקית הציפורניים OPI המתמחה בטיפוח היד והרגל וכן תעודות בינלאומיות של חברת IBD המתמחה בבניה בג'ל וטכניקות לציפוי הציפורן הטבעית.
אין לי ספק שהיום, יותר מאי פעם כדאי ללמוד מקצוע באחד מסניפי נייל סטודיו. לא רק בגלל החומרים והידע המתקד אלא גם בשל תכנית הלימודים הרחבה (אשר מאושרת לצורך לימודים לחיילים ע"ח הפקדון) אלא גם בשל הניסיון הרב של המורים.
בנוסף, תלמידות שלנו משתלבות למעגל העבודה באופן מיידי עם סיום הלימודים ואנו משקיעים מאמצים רבים כדי ללות את התלמידים ואת אנשי המקצוע לאחר סיום הלימודים בהשתלמויות בתכנים החדישים ביות בעולם.
בהצלחה יערית. אם תרצי פרטים נוספים אשמח לעמוד לרשותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יערית-חולון22/07/2008תודה רבה לך אילנה עוד לפני התשובה שלך סיפרו לי על נייל סטודיו ואכן התרשמתי לטובה אני נרשמת ומתחילה כבר ביום שישי הקרוב (25/07/08) תודה רבה לך על התשובה ועל תשומת הלב. הדבר היחיד שמפחיד אותי בעתיד זה איך להשיג לקוחות כי אני לא כ"כ טובה בשיווק וגם צריך הרבה פה (דיבורים)... בתחום הזה מלבד כישרון.. בכל אופן תודה. ואשמח לטיפים נוספים. יערית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)