הבדל בצבע של חומר הבנייה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הבדל בצבע של חומר הבנייה
    עליזה
    20/07/2008

למה אחרי בנייה - החלק החדש בו עשו לי בנייה נראה יותר שקוף מאשר יתרת הציפורן "הישנה"? יכול להיות שהיא לא מוריד מספיק מהציפורן הישנה ואז רואים הבדלים? היא משמשת כל הזמן באותה אבקת אקריל. זה קורה גם בטבילה וגם עם המכחול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בצבע של חומר הבנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בגוון הציפורן במילוי

אילנה כסיף
    20/07/2008

שלום עליזה, יש הרבה מאד סיבות שיכולות לגרום לתופעה הזו. אם תרצי, ובונת הציפורניים שלך תהיה מוכנה, אני מוכנה להסביר לה למה זה קורה. אני צריכה לשאול אותה מספר שאלות לגבי העבודה והחומרים בהם היא משתמשת. בכל אופן, זה לא צריך להיות ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

עליזה
    21/07/2008

תגובתה- עשיתי קורס -לא צריכה עוד קורס. היא גם חברה שלי ולא נעים לי ממנה. הקטע- שהיא שכנעה אותי לעשות את הבנייה ואינה לוקחת תשלום , אפילו. יש אפשרות שתגידי בקווים כלליים מה גורם לכך- במילים שהיא תבין- ואז אני כדרך אגב אשאל אותה, כדי לא לפגוע בה.לא נעים לי. זה כאילו מישהו יבוא ללמד אותי את המקצוע שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה

עליזה
    21/07/2008

תגובתה- עשיתי קורס -לא צריכה עוד קורס. היא גם חברה שלי ולא נעים לי ממנה. הקטע- שהיא שכנעה אותי לעשות את הבנייה ואינה לוקחת תשלום , אפילו. יש אפשרות שתגידי בקווים כלליים מה גורם לכך- במילים שהיא תבין- ואז אני כדרך אגב אשאל אותה, כדי לא לפגוע בה.לא נעים לי. זה כאילו מישהו יבוא ללמד אותי את המקצוע שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שציינתי קודם

אילנה כסיף
    22/07/2008

יש הרבה מאד סיבות שיכולות לגרום לזה.
    אגב, זו לא בושה להתיעץ עם קולגה למקצוע. אני עושה את זה הרבה מאד. יש בעיות ולא צריך להתבייש לשאול. אפילו רצוי, כי לפעמים אנחנו נוטות לחשוב שאנחנו "לא בסדר" אבל בעצם יש משהו בתהליך הכימי שלא תקין. לכן אני צריכה לשאול שאלות מקצועיות את בונת הציפורניים שלך ולא יעזור אם אני אספר לך בקווים כללים.
    שוב, תמיד כשיש בעיה כדאי להתיעץ יתכן שהיא עושה הכל נכון אבל החומרים שלה לא טובים ויתכן שהיא שוגה במשהו בתהתליך העבודה. צריך לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו