ג'ילה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ג'ילה
    שני
    31/07/2008

אני רוצה לדעת בבקשה פרטים בנוגע לשיטת הג''ילה. זה כמו בבניה בג''ל? יש כאן בנות שמשתמשות בשיטה? כדאי לעבוד בשיטה הזאת בנוסף לאקריל וג''ל? תהליך העבודה ארוך או קצר? החומר מספיק חזק? צריך מנורת uv?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ילה

אילנה כסיף
    01/08/2008

שיטת הג'ילה היא שיטה ותיקה ואהובה אם כי מעט מיושנת היא ממאד דומה לטבילה רק שבמקום דבק משתמשם בג'ילה דבר המאפשר שיוף קל יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים על לערכת ג'ל

mayanerz
    24/10/2009

היי אילנה,

מעיין ארז למדתי אצלך מקווה שאת זוכרת אותי מאבן גבירול ת"א.

רציתי לדעת אם את מחזיקה אצלך ערכת ג'ל?הבנתי שיש כמה סוגים האם תוכלי להמליץ לי מה הכי טוב? וכמובן את המחיר של הערכה.

אם את לא יכולה לכתוב כאן את המחיר תוכלי לישלוח לי באי מייל את הפרטים?

תודה אילנה
    מעיין ארז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעין ארז

אילנה כסיף
    25/10/2009

שלחתי מייל פרטי. תרימי לי טפלון ותעדכני אותי במה קורה איתך. מזמן לא נפגשנו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו