חדשה בנושא

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חדשה בנושא
    חן
    03/08/2008

היי. אני כוססת ציפורניים מאז שהייתי קטנה. הציפורניים שלי היום הן קטנטנות מאוד ואני סבורה גם שחלשות. לא מצליחה להפסיק לכסוס, ועל כן חשבתי על בנייה. מניסיון הדבקות ביתיות וכו' אני יודעת שאני לא נוגעת בציפורניים כאשר אינן חשופות. מס' שאלות: 1. האם על גודל קטן של ציפורן ניתן לעשות בנייה? 2. איזור ת"א - יש כ"כ הרבה ואיך יודעים אצל מי טוב? 3. לכמה זמן מחזיקה הבנייה? 4. אני מעוניינת בבנייה קטנה כדי להמשיך לתפקד. האם ישנה סכנה שהציפורניים ייפלו/ישברו כמו בהדבקה? אשמח לתשובה והמלצות. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בנושא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוססת יקרה את בחברה טובה!

אילנה כסיף
    04/08/2008

הי חן, אני תמיד אמרתי שבניית ציפורניים נועדה לנשים כמוני שאין להן ציפורניים. אני תמיד כססתי את הציפורניים - מיום שאני זוכרת את עצמי. בניה היא אכן פתרון מצוין! אם קשה לך להמנע מכסיסה לכי על זה. זה פשוט ולא מסובך אבל את צריכה לקחת בחשבון שיתכן שבהתחלה עד שהציפורן הטבעית שלך תצמח מעט יפלו ציפורניים ותאלצי לבקר את בונת הציפורניים שלך לעיתים יותר תכופות אבל זה שווה את המאמץ כי אחרי זמן מה יהיו לך ציפורניים בנויות יפות שלא נופלות.
    לגבי המלצות- תשאלי חברות שלך יש הרבה מאד בונות ציפורניים מעולות בתל אביב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו