מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תעודהעינת08/08/2008
שלום, אני למדתי בנייה בבית ספר מסויים בקריות ולא קיבלתי תעודה בגלל שעזבתי והיה מחסום של חצי שנה ללימודים. אני מכירה את כל שיטות הבנייה, ומעוניינת לקבל תעודה של טכנאית . שמעתי רק טובות על נייל סטודיו ומאוד רוצה ללמוד אצלכם. השאלות שלי האם אני צריכה ללמוד' את כל הקורס מחדש? למרות שאני טובה בכל שיטות הבנייה? עמה עלי ללמוד כדי לקבל תעודה? מה לגבי העלות? תודה, עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל
אילנה כסיף10/08/2008נייל סטודיו מוכרת מקצוע וידע ולא תעודות. הקורסים שלנו משולבים בשיטות בניה בינלאומיות כך שהאפשרות היחידה לקבל תעודההיא ללמוד בנייל סטודיו. עלות של קורס היא בין 2500-3000 ש"ח (תלוי מה לומדים).
אני ממליצה לך בחום להכנס לסניף הקרוב לביתך ולברר פרטים כדי שתוכלי להתחיל לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממש לא צריכה תעודה בשביל לעבוד!!
רויטל04/10/2008אני במקצוע כבר 10 שנים למדתי מבונת ציפורניים היום אני אחת הטובות בפתח תקווה ואני בעצמי עושה קורסים ומלמדת (דרך אגב אף לקוחה לא שאלה אותי היכן למדתי כי זה לא אינדיקציה לכלום) אני מכירה המון בנות שלמדו בנייל סטודיו או בסופרנייל ויצאו עם חוסר ידע מקצועי לחלוטין והייתי ממליצה לך בחום ללכת למישהי טובה וללמוד ממנה. רויטל ארונשטם קוסמטיקאית רפואית 0522030166
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסיגל אם הבחורה יודעת לעבוד למה היא
רויטל04/10/2008צריכה לעבור את כל הקורס מחדש??? ולשלם סכום כזה גבוה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת שלום
איילה עובד05/10/2008ברשת נייל סטודיו המדיניות היא שתעודה ניתנת אך ורק לבוגרות קורס מלא באחד מסניפי הרשת.. הקורס מקיף את כל שיטות הבנייה והטכניקות החדישות בענף. אין אפשרות להעביר חלק מהקורס או להבחן לקבלת תעודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היית הולכת לאיזשהו מטפל שאין
אילנה כסיף07/10/2008לו תעודה? זה מה שאת צריכה לשאול את עצמך - כי זה מה שהלקוחות שלך שואלות את עצמן. התשובה ברורה לשתינו. ועכשיו, האם את מעדיפה מטפל שלמד במוסד מוכר וידוע או מישהו שלמד ממישהו. זה בדיוק אותו דבר בבניית ציפורניים! יש משמעות עמוקה לבית הספר בו את לומדת כי משם היסודות המקצועיים שלך. משם הידע ומשם הצמיחה המקצועית שלך. התעודה היא רק סמל לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)