תעודה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• תעודה
    עינת
    08/08/2008

שלום, אני למדתי בנייה בבית ספר מסויים בקריות ולא קיבלתי תעודה בגלל שעזבתי והיה מחסום של חצי שנה ללימודים. אני מכירה את כל שיטות הבנייה, ומעוניינת לקבל תעודה של טכנאית . שמעתי רק טובות על נייל סטודיו ומאוד רוצה ללמוד אצלכם. השאלות שלי האם אני צריכה ללמוד' את כל הקורס מחדש? למרות שאני טובה בכל שיטות הבנייה? עמה עלי ללמוד כדי לקבל תעודה? מה לגבי העלות? תודה, עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיגל

אילנה כסיף
    10/08/2008

נייל סטודיו מוכרת מקצוע וידע ולא תעודות. הקורסים שלנו משולבים בשיטות בניה בינלאומיות כך שהאפשרות היחידה לקבל תעודההיא ללמוד בנייל סטודיו. עלות של קורס היא בין 2500-3000 ש"ח (תלוי מה לומדים).
    אני ממליצה לך בחום להכנס לסניף הקרוב לביתך ולברר פרטים כדי שתוכלי להתחיל לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ממש לא צריכה תעודה בשביל לעבוד!!

רויטל
    04/10/2008

אני במקצוע כבר 10 שנים למדתי מבונת ציפורניים היום אני אחת הטובות בפתח תקווה ואני בעצמי עושה קורסים ומלמדת (דרך אגב אף לקוחה לא שאלה אותי היכן למדתי כי זה לא אינדיקציה לכלום) אני מכירה המון בנות שלמדו בנייל סטודיו או בסופרנייל ויצאו עם חוסר ידע מקצועי לחלוטין והייתי ממליצה לך בחום ללכת למישהי טובה וללמוד ממנה. רויטל ארונשטם קוסמטיקאית רפואית 0522030166

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסיגל אם הבחורה יודעת לעבוד למה היא

רויטל
    04/10/2008

צריכה לעבור את כל הקורס מחדש??? ולשלם סכום כזה גבוה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינת שלום

איילה עובד
    05/10/2008

ברשת נייל סטודיו המדיניות היא שתעודה ניתנת אך ורק לבוגרות קורס מלא באחד מסניפי הרשת.. הקורס מקיף את כל שיטות הבנייה והטכניקות החדישות בענף. אין אפשרות להעביר חלק מהקורס או להבחן לקבלת תעודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם היית הולכת לאיזשהו מטפל שאין

אילנה כסיף
    07/10/2008

לו תעודה? זה מה שאת צריכה לשאול את עצמך - כי זה מה שהלקוחות שלך שואלות את עצמן. התשובה ברורה לשתינו. ועכשיו, האם את מעדיפה מטפל שלמד במוסד מוכר וידוע או מישהו שלמד ממישהו. זה בדיוק אותו דבר בבניית ציפורניים! יש משמעות עמוקה לבית הספר בו את לומדת כי משם היסודות המקצועיים שלך. משם הידע ומשם הצמיחה המקצועית שלך. התעודה היא רק סמל לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו