בניית ציפורניים-דואגת מאוד

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בניית ציפורניים-דואגת מאוד
    אני
    18/08/2008

שלום רב, עשיתי פעם 1 בניית ציפרניים ויש לי שאלה שמטרידה אותי: סורי על הבורות - חדש לי התחום - יש את המכשיר הזה שמסתובב ומשייף את הציפורן שעובד על חשמל (שנראה כמו מקדחה קטנה ) האם עליה להחליף את הראש של המכשיר? היא לא מחליפה את הראש , ויש לה הרבה לקוחות , אחת אחרי השנייה , אני אישית לא נפצעתי אבל אני מניחה שיש אפשרות, מה ההסכמה לגבי זה או חיטויי? 1-האם אפשר להדבק כך במחלות כמו איידס ופטריות ?ממש מדאיג אותי 2-עשיתי עם טבילת היד באבקה -איך קוראים לשיטה זו אם ארצה להמשיך? 3- אם עשיתי אצלה וארצה להחליפה , המילויי יכול להיעשות במקום אחר? יש לך המלצה על מישהי באזור ת"א , חולון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך אני

אילנה כסיף
    18/08/2008

אני מקווה שנהנית מהטיפול ושאת עדיין נהנית מהציפורניים שעשו לך בשיטת הטבילה. בעיקרון ניתן בהחלט לחטא ולעקר את ראשי השיוף בעזרת ספריי אנטיבקטריאלי וסטריליזטור חשמלי או תמיסת חיטוי. הדאגה שלך בהחלט מוצדקת זהו כר פורה להעברת מחלות וחשוב שבונת הציפורנים תהיה מודעת לפוטנציאל של העברת מחלות דרך כלי העבודה שלה.
    את יכולה לעשות מילוי איפה שאת רוצה השיטה הזו היא נפוצה ביותר.את מציד מוזמנת אלינו אנחנו יושבים ברמת גן, 03-6787949.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו