שיטת פינק אנד וואיט בארץ

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שיטת פינק אנד וואיט בארץ
    לירון
    10/09/2008

היי... חזרתי עכשיו מארה"ב אחרי שנה של מגורים שם. אני עם בניה של פינק אנד וואיט ( לא יודעת להסביר בעברית את השיטה ) זאת פעם ראשונה שעשיתי ציפורניים אז אני לא כל כך מבינה בתחום...אני מחפשת בונת ציפורניים או מישהי שמתעסקת עם הפינק אנד וואיט. איך אפשר למצוא מישהי כזאת והאם השיטה קיימת ומוכרת בארץ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיטת פינק אנד וואיט בארץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לירון שלום

איילה עובד
    10/09/2008

פינק אנד וויט זו טכניקת עבודה ולא שיטת בנייה. כל מקצועית טובה יכולה לבנות וליצור מראה שכזה בשימוש עם אבקות מתאימות.. (אבקת טיפקס למראה הלבן ואבקה ורודה צועקת למראה הורוד).. חפשי טכנאית ציפורניים טובה באזור מגורייך ובקשי ממנה בניית פרנץ קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• XOXO

XOXO
    25/09/2008

לצורת בנייה זו קוראים בארץ פרנץ' קבוע... איני יכולה להמליץ על מישהי מסויימת מכיון שאיני יודעת מאיזה איזור את בארץ :) בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו