מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התרוממויותרוית12/09/2008
שלום. אני כבר שנה וחצי בונה ציפורניים וכל הזמן הזה אף פעם הציפורניים שהייתי בונה לא היו מתרוממות גם אחרי 3 שבועות הכל היה מהודק היטב בצדדים. ב-3 חודשים האחרונים החלה תופעה שרק צד ימין של הציפורן מתרומם כאילו מתנתק מהמקום. רציתי לדעת מהן הסיבות שיכולות לגרות לדבר כזה לקרות חשוב לי לציין שלא החלפתי שום חומר ואף פעם לא קרה לי דבר כזה. אודה מאוד אם תעזרי לי לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית
אילנה כסיף13/09/2008האם יתכן שאת עובדת בלחץ רב? מנסה להספיק יותר ממה שאת יכולה? זו יכולה להיות פשוט רשלנות. שימי לב והקפידי במיוחד על הצד הבעיתי. יש שחיקה בעבודה שלנו צאי לחופשה או עשי הרפיה מדי פעם. אני לא חושבת שהבעיה היא עם החומר אם ההתרוממות היא רק בצד ימין תמיד. פשוט הרפי. תעשי הפסקות בין הלקחות שתי כוס מים ושימי מוזיקה נעימה והכי חשוב תני דגש מיוחד בטיפול על הצד הבעיתי.
שבוע טוב שיהיה לך.
אם הדברים לא יסתדרו אחרי שבוע שבועים תכבתבי לי שוב ונדון שוב בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרוממויות
רוית14/09/2008קודם כל תודה רבה על תשומת הלב... למרות שאני יודעת שהבעיה היא לא ברשלנות כי אני כל כך פדנטית ומקפידה עד עכשיו למרות שיש לי לחץ רב על כל הפרטים ובודקת היטב כל דבר , אנסה יותר לשים לב למה שאמרת. חשבתי שאולי הימים החמים והעובדה שבקיץ הציפורניים צומחות מהר יותר גורמת לזה. בכל אופן אצור קשר עוד כמה זמן שוב פעם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרוממויות
רוית16/10/2008היי אילנה. לא יודעת אם זכור לך, לפני כחודש בערך דיברתי איתך לגבי ההתרוממויות בציפורניים. אני חוזרת אלייך מכיוון שלקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת לי וזה לא עוזר. אני בודקת טוב את הצד הבעייתי,עושה את השלבים הרגילים שאני מכירה לאט וברוגע וממש תוך כדי השיוף שלאחר המילוי אני כבר צופה את התופעה מכיוון שתוך כדי שיוף בצד ימין של הציפורן אני רואה שהחומר מתפורר כאילו קצת מתרומם מה שכמובן גורם להתרוממויות לאחר שבועיים. אני ממש חסרת אונים ולא יודעת כבר מה לחשוב. אני לא רוצה להשתחצן אך העבודה שלי מעולה והתופעה הזאת לאחרונה הורסת לי לגמרי. אודה לך אם תעזרי לי לפתור את העניין הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית
אילנה כסיף19/10/2008בעית ההתרוממות שאת מציינת יכולה לנבוע גם מלקיחת אבקה ונוזל לא בפרופורציה מתאימה. שימי לב האם את לוקחת חומר יבש יותר במהלך העבודה בצד ימין יותר מאשר בצד שמאל. אנו לפעמים עובדות ב"אוטומט" ולא שמות לב לפרטים הקטנים. תנסי וספרי לי. התפוררות של החומר תוך כדי העבודה עשויה לנבוע מלקיחת חומר יבש מדי.
בהצלחה.
ולא להתיאש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)