הדבקת ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הדבקת ציפורניים
    סיוןןןן
    30/09/2008

שלום! רציתי לדעת אם אני לא רוצה ללכת למישהי שתעשה לי הדבקה אלא אני רוצה ליקנות ציפורניים לבד ולהדביק אותם לבד בבית-ואני ייקנה דבק חזק(יש לי דבק שמחזיק שבועיים בערך) האם זה ייראה אותו דבר-בין עם אני עושה לבד ובים עם אני עושה אצל מישהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקת ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם תצליחי להדביק במדויק אז

דיאן
    30/09/2008

ההדבקה תראה יפה, אך הדבק שמוכרים בחנויות לצרכנים הוא חלש והציפורניים עלולות ליפול מהר. לעומת זאת, ישנן מקצועיות שמשתמשות בדבק חזק כך שהציפורניים לא נופלות אפילו חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון אבל הם קודם

סיוןןןן
    01/10/2008

משייפים את הציפורן ואני רוצה בלי שיוף אלא ישר הדבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו, שעדיף לשייף לפני,

דיאן
    11/10/2008

אם את רוצה כמובן שההדבקה תחזיק הרבה זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפו קונים את הדבק?

קרן
    12/12/2008

יש אנשים שלא יכולים להגיע למקום שבו מוכרים את הדבק אז אני מבקשת שתיבנו את החנויות ההם בכאלה מקומות שכול אדם יכול להיות (בכול עיר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אדוה
    22/12/2008

היי לדעתי זה לא יראה רע אבל מה שבטוח שזה לא יהיה אותו הדבר בהדבקת ציפורניים מקצועית יש כמה שיטות אנחנו לא מדביקות וזהו משייפות ומסדרות צורה יפה -ואני כדי שגם ההדבקה תרזיק יותר זמן עושה אם שיטת הטבילה בחצי ציפורן כך ההרגשה היא יותר טבעית וחזקה יותר והציפורן לא מתקפלת כלל ... אז שיהיה בכל זאת בהצלחה -תתדביקי ולאחר מכאן תשייפי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו