הכוונה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הכוונה
    סאם
    02/10/2008

היי בנות אני בונה ציפורניים ולא עעסקתי בזה המון זמן אני בונה טוב מאוד ומעוניינת להתחיל לעבוד אשמח לקבל הכוונה ל קורס קישוטי ציפורניים ואיפה ואיזה חומרים עדיפים לעבודה אני גרה בצפון ת"א תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכוונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה

אילנה כסיף
    03/10/2008

בקר טוב סאם
    לא ציינת באילו טכניקות את בונה אקריל ג'ל טבילה וכו'.
    הצעקה האחרונה בארץ ובעולם בכלל בכל הקשור לחומרי עבודה באקריל הם ללא כל ספק חומרי העבודה של OPI. הם קלים להנחה וקלים להסרה קלים לשיוף וקל לעשות איתם אלמנטים כמו פרנץ' בנוי. יתרון נוסף הוא התאמה מלאה של צבע האקריל לגון העור של הלקוחה. פשוט תענוג.
    אם את עובדת בג'ל - לכי על IBD הם הג'לים הטובים ביותר הקימים היום וניתן לבנות אותם עם תבניות או עם טיפסים ואפילו כציפוי מעולה לציפורן הטבעית.
    ישנו פיתוח חדש של ג'לים מיוחדים הניתנים להמסה והם משמשים לצפוי ציפורניים טבעיות כדי למנוע מהם שברים וסדקים וכדי שהלק יחזיק מעמד לאורך זמן.
    את יכולה לקבל הדרכה לעבודה עם החומרים וכן לרכוש אותם. דברי איתי או התקשרי לסוכן שלנו רועי 054-6757058.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו