פטריה והריון

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פטריה והריון
    רומית
    11/10/2008

בוקר טוב, אני מנסה להכנס להריון, ויש לי פטריה בציפורניים (בניה) .הבנתי שיש טיפות של בוקי שהן מומלצות מאד, האם לפי ידיעתכם מותר להשתמש בהם בהריון? תודה מראש,רומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפ"י דעתי המקצועית

דיאן
    11/10/2008

החומר הוא על בסיס טבעי, אך תמיד רצוי ועדיף להתייעץ עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת ציפורניים

אילנה כסיף
    11/10/2008

שלום רומית, תחילה חובה להסיר את הבניה כדי לאשר שזו אכן לפטריה. לפעמים יש רק ירקת ואז לא צריך לרוץ ולשים חומרים - זה יעבור לבד כשהציפורן תצמח - במקרה כזה שמן עץ התה יעשה את העבודה. במקרה של פטרת ממש כדאי להתיעץ עם רופא. איני מכירה את הטיפות שכתבת עליהן אבל אני מניחה שיש מספר טלפון או שם יצרן /יבואן שאת יכולה ליצור עימו קשר כדי לבדוק את הסוגיה. ישנם סוגים רבים של טיפול בפטרת חלקם באמת עובדים וחלקם לא ממש לכן כדאי שמישהו מקצועי יראה את הציפורן.
    בברכת מועדים לשמחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה וחג שמח

רומית
    12/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו