קישוטי ציפורנים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• קישוטי ציפורנים
    חנה
    18/10/2008

היי אני תלמידה ואני כרגע בשלב התחלתי רציתי לדעת אני מטילת בכל מני אתרים ורואה קישוטים שנראים מאוד מסובכים, אם לומר אני קצת חוששת האם זאת סתם הרגשה או שאם הזמן לומדים, לפעמים אני מתיאשת האם יש לי ממה לחשוש . חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קישוטי ציפורנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חנה שלום

איילה עובד
    18/10/2008

אני רוצה להרגיע אותך ולומר לך שכל תחום הקישוטים מבוסס על טכניקות והרבה תרגולים.. ברגע שתשתתפי בשיעורי קישוט ..תראי כמה זה פחות מסובך ממה שזה נראה, אך אין ספק שתצטרכי להשקיע זמן בתרגולים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קישוטי ציפורנים

חנה
    18/10/2008

היי אני לומדת בניל סטודיו ואני רק בהתחלה , האם כדאי לי כבר לקחת סדנאות של קישוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנאות קישוטים

איילה עובד
    18/10/2008

חנה..אני ממךיצה לך להתחיל עם סדנת קישוטים בסיסית הכוללת מריחות לק וקישוטים בסיסיים. בהמשך עם התקדמותך בקורס ללמוד קישוטי מכחולים,ורק לקראת סוף הקורס ללמוד תלת מימד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו