בנייה באקריל או בטבילה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בנייה באקריל או בטבילה
    דניאל
    29/10/2008

שלום רב, אני רוצה לעשות ציפרניים בפעם הראשונה ולא יודעת מה עדיף לעשות באקריל או בטבילה. מה ההבדלים ביניהם והאם זה נכון שאקריל פחות בריא לציפורן ולעור וגורם ליותר רגישויות ובעיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנייה באקריל או בטבילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דניאל שלום

איילה עובד
    30/10/2008

הכי חשוב שתגשי למקצועית מוסמכת ומוכרת. לשתי השיטות יתרונות וחסרונות ולכל מקצועית יש את ההעדפה שלה.אני באופן אישי מעדיפה אקריל על טבילה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנייה באקריל או בטבילה

דניאל
    02/11/2008

תודה על תשובתך. התוכלי לפרט מדוע את מעדיפה אקריל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניה באקריל

איילה עובד
    02/11/2008

אני מעדיפה לבנות באקריל כיוון שיש יותר אפשרויות לעצב את הציפורן ולבנות אותה כפי שרוצים .. אפשר להרחיב את הציפורן , לבנות בתבניות השלמות והארכות וגם אפשר לפסל קישוטים . בבניה בטבילה האפשרויות יותר מוגבלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו