חיזוק ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חיזוק ציפורניים
    שירי
    10/07/2007

שלום,
    הציפורניים שלי חלשות מאוד, ניסיתי כבר כל מיני תכשירים ושום דבר לא עוזר, זה נורא מתסכל. תוכלי לתת לי עצה איך לגדל אותן בלי שישברו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק ציפורניים

אילנה כסיף
    10/07/2007

שירי שלום, ההמלצה הסטנדרטית היא כמובן - מחזק ציפורניים. אני משערת שכבר ניסית... אז ככה: כשאת משתמשת במחזק ציפורניים סטנדרתי יש להשתמש בו לפי הוראות היצרן (שבד"כ כתובות על הבקבוקון) ובנוסף יש לעשות את קפל העור (הקוטיקולה) בשמן הזנה. הסיבה לכך היא שמחזק הציפורניים הרגיל מחזק את לוח הציפורן אך אינו נותן לה גמישות. עקב כך כל מכה בציפורן גורמת לשברים עמוקים. הזנת העור והציפורן בשמן הזנה נותנת מענה לגמישות וכך מטפחת את הציפורן ועל הדרך גם את העור מסביב כך שהאצבעות נראות מטופחות ורעננות.
    כדי לענות לשאלת באפן יותר ספיציפי, אשמח לדעת האם אי פעם הצלחת להאריך את ציפורנייך הטבעיות ומה משמעות "ציפורניים חלשות" (האם הן מתקפלות כשהן מתארכות או שאת פשוט לא מצליחה להאריך אותן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו