קורס בניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• קורס בניית ציפורניים
    רבקה
    02/11/2008

שלום לכולם ... מישהי כאן מכירה את ביהס גאלרי אקדמי בירושלים יש שם קורסים לבניית ציפורניים עד עכשיו רק שמעתי שלא כדאי לי ללכת לשם .. האם יש מישהי כאן שכן היתה מרוצה מהלימודים ויכולה להמליץ לי ואם לא . אז מקום לימודים אחר . בבקשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס בניית ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

אורית
    12/11/2008

בקשר לבקשה שלך על הלימודים בגלרי... למדתי שם לפני 3 וחצי שנים. הייתה שם מורה מדעימה בשם שרי כל מי שהייתה יוצאת ממנה הייתה אם ביטחון להתחלת הדרך ומקצועית אפשר לומר תותחית. אבל מאז שהיא עזבה את גלרי תחום הציפורניים ירד בצורה מדעימה והרבה לא מרוצים מהעבודה גם חברה שלי למדה שם לפני שנה והיא לא הייתה מרוצה. לא הייתי ממליצה לך אבל בהצלחה. אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהימה יותר עדיף

ציפורן
    16/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרבקה קורס בנייה בירושלים

סיון
    19/11/2008

רבקה שלום זו סיון דעי לך שגלרי אקדמי בירושלים זה בית ספר מעולה ללימודי בניית ציפורניים אני מאוד מרוצה שלא תחשבי אחרת אין מקום טוב יותר בירושלים נסי ולא תתחרטי אני למדתי שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו