הי אילנה שאלה לי..

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הי אילנה שאלה לי..
    סימונה שויקי
    14/07/2007

הבונת ציפורניים שלי גובה ממני 80 שקלים למילוי שזה מחיר סביר לכל הדעות, אבל מכאן אני רק מתחילה, עבור כל ציפורן שנשברת 10 שקלים, עבור סילר 10 שקלים, עבור קישוט 10 או 20 שקלים, עבור יהלומים 10 שקלים, בקיצור חוץ המחיוך שלה שהוא ב ח י נ ם כל נשימת אויר אצלה עולה 10 שקלים... בקיצור אני אף פעם לא ממש יודעת עם כמה כסף לבוא, כל פעם זה מחיר אחר, ואני לא יודעת אם זה נהוג אבל זה די מבאס אותי. מה דעתך על השיטה הזו?? האם זה מקובל לגבות תשלום בשיטה הזו??
    אני מהישוב ה צפוני אלייקים (אם את מכירה) ונוסעת עד יקנעם למילוי , כך שגם הנסיעה עולה לי כסף, ובכלל אולי אני צריכה לעזוב אותה ולחפש מישהי אחרת?? בסהכ העבודה שלה יפה אבל לא ליגה בינלאומית כי עבור ליגה הייתי משלמת כל מחיר, פשוט יש לי הרגשה שלפעמים הציפורן נשברת כי היא עשתה אותה לא טוב, ולפעמים עם כמה שזה נשמע דבילי אולי, ואולי זה לא מכוונה יש הרגשה שהיא עושה את זה ככה שישבר בטוח כדי שפעם הבאה אשלם יותר.
    סליחה על הקטנוניות אבל זה מציק לי. תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי אילנה שאלה לי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה לשלם לבונת ציפורניים?

אילנה כסיף
    15/07/2007

תימחור שרותים הוא בעיה נפוצה בקרב תלמידות שלי. מה שאני מסבירה להן שמחיר זה פונקציה של ביקוש והצע. אם אני מוכרת מוצר שהוא סטנדרתי אני צריכה להתבונן סביבי ולרואת כיצד השוק מתמחר את המוצר הזה. אם באזור שלי לוקחים עבור מילוי 100 ש"ח אז אני צריכה להכריז שהמחיר אצלי הוא 100 ש"ח ואם אני רוצה לקדם את עצמי אזי אני צריכה לצאת במבצע שהלקוחה של המתחרה שלי תרצה לבוא אלי כי כדאי לה - או להוריד מחיר או לתת משהו אקסטרא (כדון סילר, פרנץ וכיוצ"ב).
    אבל, מצד שני, אם אני מוכרת מוצר שהוא "נדיר" כמו בניה בחומרים משובחים OPI ו- IBD אני בהחלט יכולה לבקש מחיר גבוה יותר- הרבה יותר גבוה.
    לגבי השאלה הספציפית - עלות מילוי 80 ש"ח זה ממש לא יקר. אבל... הדברים צריכים להיות ברורים מראש שכל אקסטרא עולה כסף. ואת כלקוחה צריכה להסכים או להסכים. תמיד אפשר לדון עם כל אחד , בגובה העינים על הדברים שמפריעים לך. אם את מעוניינת בשרותים של טכנאית הציפורניים הספציפית, עלייך לדבר איתה ולהציג את הבעיה בפניה ולפתור אותה יחד. לכל בעיה יש פתרון. וכשאת הולכת למילוי ולתיקון הציפורניים את צריכה ללכת בכיף ולא בבאסה- זה זמן איכות שלך עם עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו