מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כסיסית ציפורניםרחלי18/11/2008
שלום רב הבן שלי הוא בן 8 עוד מעט והוא כל הזמן כוסס ציפורינים ממש עד הבשר ואם אין לו ציפורן אז הוא מתחיל עם העור יש לו ממש קילופים של העור מעל הציפורן מרוב שהוא כוסס ואוכל אותה על הזמן אני לא יודעת אם יש קשר אבל הוא נגמל מהמוצץ בגיל 4 בערך וקצת אחרי זה הוא התחיל עם הכסיסה של הציפורנים. האם זה תורשתי כי גם בעלי כוסס ציפורנים אבל לא כמו הבן שלי . ניסיתי פעם אחת מרה בהתחלה זה קצת עזר אבל בסוף הוא התרגל לטעם וקסס עם המרה או בלי מה עושים ? אני פשוט אובדת עצות הוא לא ילד עצבני בדרך כלל הוא ילד מאד חכם ונבון ואפילו ילד מחונן (לא יודעת אם יש קשר) מחכה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד כוסס ציפורניים
אילנה כסיף20/11/2008רחלי שלום,
כסיסת ציפורניים היא כמו עישון/מוצץ לצורך העיניין. זהו הרגל!!! הילד התרגל לכסוס ציפורניים. המרה היתה עבורו בדיוק כמו סיגריה מפלסטיק שמנסה מישהו מרוצה להגמל מסיגריות. זה לא ממש עובד. כולם יודעים את זה ובכל זאת מענים את הילדים עם מרה - מתוך כוונה טובה כמובן, הרי אף אחד לא יחשוד שאת רוצה בכוונה שיהיה לו מר בפה. - זה מובן מאליו.
מכיוון שתארת את אביו כוסס ציפורניים (לא, זה לא תורשתי) הוא כנראה למד את התנועה מאבא.
מה האני מציעה לך לעשות - וזה עובד - בדוק- זה טיפול משפחתי. אבא והילד יפסיקו לכסוס ביחד(!) כמאמץ משפחתי להפסקת ההרגל. בכל פעם שאבא יראה את הילד עם אצבע בפה הוא יאיר לו ולהפך - כשהילד יראה שאבא כוסס הוא יגיד לאבא להוציא את היד מהפה.
ככה יוצרים חוויה מודעת ומשותפת וזה פשוט עובד.
בהצלחה.
אני אשמח לשמוע איך זה עובד עבורכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)