שימוש בנוזל אקריל בהריון

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שימוש בנוזל אקריל בהריון
    סיון
    19/11/2008

שלום שמי סיון ואני מתעסקת בבניית ציפורניים באופן יומיומי , כבר 4 חודשים. כרגע אני בהריון, ממש בהתחלה ורציתי לדעת את ההשלכות בהריון אם הן קיימות בשימוש בנוזל האקריל האבקה והדבק, שלכולם יש ריח חריף. אני לאחרונה חשה גם כאבי ראש לאחר שימוש רצוף באקריל, אחרי 5 או 6 לקוחות, מה זה אומר? אשמח אם אקבל תשובה אפילו גם ממישהי במצבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בנוזל אקריל בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם הרגשות לא מתווכחים.

אילנה כסיף
    20/11/2008

שלום סיון וברכות על כך שבקרוב תהי אמא.
    כמו שכבר כתבתי כאן בעבר, אחזור ואומר שהחומרים איתם אנו עובדות הינם חומרים איריטנטיים- כלומר גורמים לרגישויות. במיוחד במצבך כשההורמונים משתוללים והגוף אינו מתפקד רגיל - את בודאי מתעיפת יותר בקבלות בשל מצבך ההריוני.
    יתכן שכאבי הראש והסחרחורות נובעים מעייפות אבל יתכן בהחלט שזה מהחומרים. את מכירה את עצמך הכי טוב ואם יש לך חשש שזה מהחומרים נסי לעבוד בג'ל. לג'ל אין ריח והוא בהחלט גורם פחות אלרגיות אם עובדים איתו נכון.
    מזל טוב וכתבי לי מה דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנייה בהריון- לאילנה כסיף

סיון
    22/11/2008

היי אילנה, תודה שנתת לי את תגובתך, בעניין האקריל וההריון, ניסתי לעבוד מעט בג'ל אך ללקוחות חדשות בבנייה חדשה היו לי הרבה התרוממויות, שברים וסדקים וזה לא עבד יפה, מה גם שנראה לי שאינני יודעת לעבוד כפי שצריך עם ג'ל, בשל התנסויותיי המעטות עם חומר זה. מבחינת הריח והקלילות שבו הוא התאים לי ביותר כרגע בשלבי ההריון המתפתח. וחוץ מזה מה אעשה עם שאר הלקוחות הקבועות שלי המעונינות אך ורק להמשיך את מילוי הבנייה בשיטת האקריל? אותם זה לא כל כך מעניין מהריח ומכאבי הראש, תמיד הן יכולות ללכת למישהי אחרת מבחינתם.... אז חלק העברתי לטבילה שזה בסדר גמור מבחינתי והשאר - 10 מהן מעוניינות אך ורק באקריל עם מכחול. אוף מה עושים? אני כל כך אוהבת את המקצוע, והמצב די מבלבל.... מה את ממליצה לי בסופו של דבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון

אילנה כסיף
    23/11/2008

אומרים אצלנו, היהודים, אלוהים סוגר דלת ופותח חלון. קחי את הבעיה והפכי אותה ליתרון.בניה בג'ל היא יוקרתית יותר ויקרה יותר. ברגע שאת עוברת לעבוד בחומרים יקרים יותר וגובה יותר כסף חלק מהלקחות יעזבו ויגיעו במקומן לקוחות אשר יהיו מוכנות לטיפולים ברמה גבוהה יהיו מוכנות לשלם עליהם - כי הם יותר טובים.לצורך כך עלייך לשדרג את עצמך!!! התמקצעי בג'ל למען בריאותך. זו הדרך להגיע ללקוחות טובות ונאמנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו