דחוף עזרה בעייה מוזרה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• דחוף עזרה בעייה מוזרה
    אדוה
    20/11/2008

שלום בנות - אני חייבת את עזרתכן ... יש לי לקוחה שמגיעה אליי כל שבועיים בערך לסידור הציפורנים הטבעיות שלה ולמריחת לק , אתמול היא הגיעה וכל הציפורנים הטבעיות שלה היו נראות מוזר יש להם מן קו-חריטה -מדרגה כזאת , באמצע הציפורן וזה מופיעה בכל 10 האצבעות ממש כאילו שהיא הורידה בנייה .מרחתי לה שמן ושייפתי אם בלוק 3 שלבים וזה עדין נמצא. מה שכן הייתי מזיזה לה את העור בעזרת המכונה יש סיכוי שזה מזה ... ומה אפשר לעשות עכשיו זה נראה נורא ? חייבת עזרה דחופה כדי להחזיר ללקוחה תשובה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף עזרה בעייה מוזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה? לא כל כך!

אילנה כסיף
    20/11/2008

שלום אדווה,
    התאור של הציפרנים מראה שהגברת עברה טרואמה סיסטמית -כלומר קרה לה משהו שהשפיע על כל מערכות הגוף לפני מס' חודשים . יתכן שהיתה חולה מאד או שעברה איזשהו סוג אחר של טראומה אשר בגללה לא הגיע דם לשרש הציפורןדבר שמנע צמיחה רגילה של הציפורן. תשאלי אותה. אין כל דאגה בעיניין. הציפורניים אמורות לצמוח רגיל וה"קו" יעבור כשהציפורן תצמח. הפתרון הטוב ביותר שאת יכולה להציע לה הוא לבנות על הציפוניים כדי שלא יראו את הקוים. אם את מחליטה לבנות הקפידי להוריד שומן ולכלוך בקו הזה אסור שתשאר בועת אויר בקו זה - זהו פתח לצרות! שייפי עם משיף עדין באזור זה ומלאי בחומר בניה - לא מומלץ טבילה אבל ניתן.
    מקווה שעזרתי לך וגם לגברת שבטיפולך.
    אני מבינה שאת משתמשת במשייף חשמלי בתהליך המניקור. היתי ממליצה לך בחום להחליף את המשייף לדוחף עור מתכת טוב אשר אין סכנה שיפגע בציפורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדווה

איילה עובד
    21/11/2008

התופעה שאת מתארת בהחלט נגרמת משימוש במכונה החשמלית!!! אין צורך לדחוף עור במכונה חשמלית.יש דוחפי עור ממתכת נהדרים. בכל מקרה לפי מה שאת מתארת הקו יילך וייעלם עם גדילת הציפורן. את יכולה לשייף בעדינות את הציפורן בעזרת משייף עדין ואחכ להבריק עם עור צבי
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו