אילנה שלום

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אילנה שלום
    רונית
    16/07/2007

אילנה שלום,
    אני ילדה בת 13 ואני מאוד רוצה ציפורניים.
    אך אמא שלי לא מסכימה לי.
    האם בניית ציפורנים מזיקה לציפורן הטיבעית שלנו?
    אשמח אם תהני לי (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אילנה שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורניים

אפרת וסרמן
    26/10/2015

היי קוראים לי אפרת וסרמן אני בת 14 יש ציפורניים קטנות והן לא גודלות כן אני כוססת אבל אני לא מצליחה שלא והן לא גדלות! אשמח להצעות בעניין. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורניים - תגובה

אילנה כסיף
    27/10/2015

אפרת יקרה,
    כפי שכתבתי, את יכולה לעשות מניקור ומשם להתחיל לשמור. תנסי להקפיד שהציפורניים יהיו מסודרות תמיד ועם לק כלשהו ככה, מניסיון, מכניסים את הידים פחות לפה. ואת כמובן זקוקה לכח רצון להפסיק לכסוס. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורניים לילדות חמודות

אילנה כסיף
    16/07/2007

רונית חמודה, לא ציינת האם את כוססת או שהציפורניים פשוט לא להיט... בכל אופן, לא חייבים לעשות בניה כי בניה לילדה בת 13 זה באמת מעט וולגרי. אבל אפשר בהחלט לצפות את הציפורניים עם ג'ל IBD וככה לעזור להן להתארך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן..

רונית
    18/07/2007

אכן אני כוססת ציפורנים,
    ותודה רבה על התגובה המהירה, ואנסה את מה שיעצת לי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו