מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צירפניים מורמותדניאל23/11/2008
שלום רב, עשיתי בניי ציפרניים באקריל. בפעם הראשונה עשיתי פרץ' קבוע עם סילר. היו התרוממויות של חלק מהצפרניים. אמרה לי הבונה כי זה יתכן בפעם הראשונה, כמו כן יתכן שזה מהסילר, ואם זה ימשיך אז כנראה שזה בגלל שהציפורן שלי מייצרת הרבה שומן. בפעם השנייה לא עשיתי סילר. עשיתי את המילוי רק לפני יומיים וכבר אני רואה התחלה של התרוממות חלק מהצפרניים. האם זה אכן כפי שאומרת הבונה שלי, או שזה קשור למקצועיות שלה וכדאי לעבור למישהי אחרת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
אילנה כסיף23/11/2008אני מניחה מהשאלה שזו פעם ראשונה שאת עושה בניית ציפורניים. מכיוון שבונת הציפורניים עדיין לא מכירה אותך ואת לא מכירה אותה יש תהליך של הכרות. שזה אומר שעכשיו עליך לגשת אליה ולומר לה שיש לך התרוממות והיא תתקן לך - לדעתי - ללא חיוב נוסף. ואז בודקים שוב את הנושא כעבור שבועיים.
כתבי לי איך מסתדר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרפניים מורמות
דניאל24/11/2008אילנה שלום, הייתי אצלה אתמול כדי להראות לה שכן רק לפני יומיים עשיתי את המילוי. היא אמרה שייתכן שזאת כיוון שהציפורן שלי שומנית. בכל מקרה תנסה בפעם הבאה למרוח חומר חזק יותר סביב הציפורן לפני הבנייה. (אותו חומר שמונע פטרת ומצמיד את המילוי לציפורן הטיבעית או משהו כזה). בכל מקרה אמרה שאמתין כרגע למועד המילוי ולא תיקנה, וכן לא דיברה על פיצוי כל שהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך את מרגישה עם זה?
אילנה כסיף24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפרניים מורמות
דניאל25/11/2008האמת לא טוב כלל, ואפילו חשבתי לעבור כבר למישהי אחרת. מה דעתך? לעבור למישהי אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
אילנה כסיף28/11/2008תראי, אני בעד ללכת אליה ולומר לה מה את מרגישה ומה את מצפה ממנה לעשות. לומר לה בכנות -תשמעי שושנה, אני מרגישה שלא קיבלתי מה שהובטח לי וכאשר באתי לומר לך שיש בעיה בחרת להתעלם- שלחת אותילחכות למילוי- אני צריכה להתהלך שלושה שבועות עם ציפורנים לא תקינות- אני לא חושבת שזה בסדר. בואי תראי מה את יכולה לעשות בשביל שאני איהיה מרוצה.
אם תדברי אליה יפה - בלי לפגוע - ותאמרי לה מה את מצפה שיקרה בסוף הפגישה הזו בינכן יקרו שני דברים - או שהיא תתקן לך את העבודה או שתעשי את החשבון של עך אם להמתין למילוי או למצוא פתרונות אחרים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון של המילוי??
amalia29/11/2008הי, איך אפשר לתקן את המילוי? והאם היא מתכוונת להתרוממות בצדדים? או בקוטיקולה? יש דבר כזה התרוממות בקוטיקולה? או שהלבן שמבצבץ אחרי יומיים זה מסיבה אחרת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)