סילר

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• סילר
    דיקלה
    24/11/2008

שלום, יש לי בניה מעל 5 שנים אצל תותחית.. השיטה שלה למילוי היא טבילה ומיד אחרי זה אקריל. אחרי הדוגמא היא שמה לי סילר. שמתי לב שבפעמים האחרונות - הסילר פשוט מתפוצץ - אחרי כמה שעות. במיוחד עם פרנץ' לבן רואים את זה. מה הסיבה? האם כשהאצבעות קפואות מקור זה משפיע????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סילר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעדי

סיון
    24/11/2008

תגידי מה זאת אומרת השיטה למילוי טבילה ואז אקריל? מה היא עושה לך את שתי השיטות? בפעם הראשונה היא טובלת לך באקריל ואחר כך היא ממלאת במכחול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסיון

דיקלה
    24/11/2008

ממש ככה.. זה שומר על הבניה עד למילוי הבא.. עד היום - מעולם לא נישברה לי ציפורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילר מתפוצץ

אילנה כסיף
    24/11/2008

הסיבה שסילר עשוי להתפוצץ הוא שהלק לא היה יבש. הסילר יוצר שכבה קשיחה מעל הלק שעדיין רטוב והוא פשוט זז מתחת לסילר ומפוצץ אותו. בפעם הבאה המתינו כמה דקות עד ליבוש מלא של הלק ואז מרחו סילר. זה יפתור את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו