אבני קישוט

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אבני קישוט
    amalia
    01/12/2008

הי, האם יש למישהיא רעיון נבון ומקורי כיצד מרימים אבני קישוט מהשולחן? איך מאפסנים אותם בצורה נינוחה לעבודה? אסביר כיצד אני פועלת: בינתיים אני משאירה בתוך הקופסא הקטנה שלהם , בצורה שהם מגיעים, אך יש דרך לאפסן אותם בתיבה של חרוזים שבנויה ממגירות קטנטנות. הדרך בה אני אוספת אבנים על מנת לקשט עם המנקד מורידה לו רוק (שזה נראה מכוער לדעתי) או דבק בקצה של המנקד (שזה לא עוזר) או בעזרת צבטית של הפדיקור אני אוספת בזהירות את האבן. יש לכן דרך יותר יעילה? תודה וסליחה על המגילה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבני קישוט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יהלומים

אילנה כסיף
    02/12/2008

הי עמליה,
    יש קופסואת לאחסון יהלומים או קרוסלות - תלוי כמה אבנים יש לך.ניתן להשיג אותן בחנויות נייל סטודיו או בחנויות שמוכרות חרוזים ליצירה.
    לגבי הרוק- זה באמת לא נאה! השתמשי במקל עץ. טיבלי אותו בלק שקוף והרימי את האבן. לאבנים גדולות את יכולה להשתמש בפנצטה כדי להרים אותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו