מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיוף מדרגה במילויעדן07/12/2008
רציתי לדעת אם חייבים להוריד את המדרגה ל-0 בעת מילוי, כיוון שככל שאני מנסה לרדד ל-0, נוצרת כמו התרוממות של כ-חצי מילימטר וככל שאני מתעקשת אני יורדת כלפי מטה ולכן השיופים לוקחים לי כ-50 דקות... כמו כן מה מומלץ יותר? לשייף עם החד פעמי השחןר או ראש קרבייד (סגול)? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן שלום
איילה עובד07/12/2008בהכנת ציפורן למילוי אני ממליצה להשתמש בראש מנדרל חד פעמי.. וחשוב להגיע לשיוף מקסימלי של המדרגה. הסוד הגדול הוא שלא צריך לשייף את הקו בלבד כי אז נגרום לשיוף יתר ולא תמיד ניפטר מהקו. חשוב לשייף את כל הציפורן ולהוריד עובי ורק אחכ אפשר לטשטש את הקו בקלות. תנסי ותראי כמה זה פשוט ומהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, ראש מנדרל? חד פעמי זה אומר
amalia08/12/2008האפור העבה... ולדעתי אחרי השיופים עם הראש הזה צריך להמשיך שיופיים ידניים? תקנו אותי אם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיופים במכונה
איילה עובד08/12/2008לא חייבים לשייף במשייף ידני אחרי שיוף במכונה.. רק אם נשארו סימני קוים שאי אפשר להסירם עם המכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מותק..
amalia09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיופים לפני מילוי
amalia16/12/2008הי, עפ"י מה שהבנתי יש לשייף לפני מילוי בראש החד פעמי , שתי שאלות: 1. כל כמה מילויים מחליפים את הראש וכיצד אני יודעת שתם זמנו ובטל קורבנו ? 2. כשמגיעה לקוחה מה שאני עושה זה משייפת ראשית את הציפורן עם הראש החד פעמי על מנת להסיר את הסילר והלק ולפי מה שאת אומרת יש להמשיך לשייף על מנת להוריד גובה בקו החיבור למעלה ולהמשיך בכל משטח הציפורן לשייף על מנת לדקק ורק אח"כ לדחוף עור עם הראש החכם. האם הבנתי נכון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיופים
איילה עובד16/12/2008כשתרגישי שהראש חלש ולוא משייף זה הזמן להחליף אותו.. אני מראש עובדת עם דרגת חיספוס גסה ואז הוא מחזיק יותר.
לגבי הכנה למילוי -שיוף עם ראש גס להסרת הסילר ולדיקוק הבנייה. משייפים את העובי עד שאין סימנים. אחכ אפשר קצת לעבור עם משייף ידני ולדחוף עור. לא ממליצה לעבוד בשלב הזה עם ראש חכם בייחוד לא במסגרת. הראש הזה מאוד מחליק את הציפורן ואז האקריל לא נתפס טוב לציפורן. עדיף שהציפורן תהייה מחוספסת לפני מילוי ולא חלקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה, תודה רבה עלתשובתך.
amalia22/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)