כוססת ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• כוססת ציפורניים
    שנית
    19/07/2007

היי אילנה,
    אני כוססת צפורניים כל הזמן ובגלל זה לא הצלחתי אף פעם שיהיו לי ציפורנים יפות גם כשניסיתי לעשות בניה וגם אם שמתי חומרים על הציפורנים בשביל לא לאכול אותן. מה אפשר לעשות כדי שיהיו לי ציפורניים יפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוססת ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שנית

סימונה שויקי
    21/07/2007

אילנה בחופשה ולכן אני אענה לך במקומה - כסיסת ציפורנים זו תופעה נוראית, וכל כך חבל , פשוט חבל....
    אני מציעה לך להכנס בזה בכל הכוח, להחליט שאת רוצה ולגמור עם הסיפור הזה, כי אני יודעת שאפשר.
    את מוכרחה להגיע לטכנאית שתעשה לך מה שנקרא "תוכנית גמילה" , בתחילה מדביקים ציפורניים מלאכותיות ומניחים לציפורן הטבעית לנפשה. אחרי מספר ימים מסירים את ההדבקה ובודקים מה שלומן, ומדביקים שוב, לאחר תקופה מסוימת שמשתנה בין כוססת לכוססת לפי מצב החומרה, מתחילים לבנות על הציפורניים, ועד שמרפאים אותן לגמרי ומחזירים עטרה ליושנה , ומחזירים את האצבע למצב נורמלי שבו אין נפיחות אין עור אכול, אין ציפורן כסוסה, ואין אודם מסביב לציפורן.
    אבל , והאבל פה הוא חשוב מאד, אם לא תחלטי בעצמך להתמסר לתהליך יהיה מאד קשה לטפל בך, זה צריך לבוא מתוך נחישות, זה קצת מטרטרר בהתחלה, קצת התעסקות, אבל בסוף זה משתלם, אוהו.. כמה משתלם... אני מקווה שתקחי על עצמך אחריות ותהיי חדורה במשימה כי הכל אפשרי .
    בהצלחה.

סימונה שויקי
    נייל סטודיו
    טירת הכרמל
    8582555-04

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנית חמודה

אילנה כסיף
    22/07/2007

אני מתנצלת על התשובה המאוחרתת אבל הייתי בטורקיה וסימונה האהובה ענתה ביסודיות לשאלתך. זו פשוט צריכה להיות החלטה לדבוק בהחלטה. אני יודעת שזה קשה - אני מנסה להגמל מעישון ... אבל גמילה זו גמילה ורק החלטיותוהתמדה ינצחו את ההרגל המגונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו