מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות קלה - כנסו בבקשה..amalia16/12/2008
הי, עשיתי לעצמי מילוי ובאגודל שלי ביד שמאל הציפורן הטיבעית שלי לא מסודרת ז"א היא חתוכה למחצה הכוונה לא בקו ישר מסודרת אינני יכולה לגזור אותה משום שזה נוגע בבשר. (מקווה שהובהרתי) , העניין הוא שלמעשה כבר פעמיים החלפתי את טיפס כלומר בניתי את הציפורן מחדש ונורא כואב לי מתחת , ופעמייםנוצר סדק בטיפס. מה עושים??? כפי שציינתי לא יכולה לחתוך אותה משום שזה כואב.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברורה הבעיה
אילנה כסיף21/12/2008האם את לא מצליחה להדביק טיפס או לא מצליחה לבנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילנה כסיף
amalia22/12/2008הי, הנקודה היא, כאשר אני בונה את הציפורן לאחר מס' ימים היא מתחילה להיסדק. ואני צריכה להחליף אותה , עכשיו הלפתי כבר שלוש פעמים וכשהורדתי את הטיפס הציפורן הטיבעית שלי כבר נוגעת בבשר היא צריכה לצמוח עוד קצת, ניתן לבנות עליה או שמא אני צריכה להמתין עד שתצמח עוד קצת. שאלה נוספת: היום הגיעה אלי לקוחה למילוי עם שתי ציפורניים שבורות המסתי לה וכ"ו אך היה להן צבע אדום, והיה לי מאוד קשה לבנות עליהן משום השיופים מאוד הכאיבו לה. מה יכולה להיות סיבת האדמומיות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמליה החמודה
אילנה כסיף23/12/2008לפי התאור שלך נראה שיש מספר בעיות. 1. אינך מניחה את החומר בעובי הרצוי - עובי הבניה צריך להיות כעובי הטיפס. כך תמנעי שברים וסדקים. 2. יתכן שמבנה הציפורן שלך אינו נכון. ציפורן בנויה צריכה להיות עם אפקס מעט גבוה . אפקס הוא האזור הרגיש ביותר בציפורן - אם תלחצי על הקצה החופשי בציפורן תראי אזור לבן - זהו האפקס. יש להתיחס אליו בבניה ובמילוי בעת הנחת החומר. אם האפקס לא גבוה רוב הסיכויים שהציפורן הבנויה תשבר. 3. חשוב שהקשת החיצונית (שיוצאת מהציפורן ) תהיה בעובי אחיד ושתהיה בצורת האות C הפוכה כך הסיכויים לסדקים יקטן.
4. נראה שאת משייפת יותר מדי- אם הציפורניים אדומות תני להם להחלים ורק אחר כך תבני עליהן שוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה תודה אין כמוך..
amalia24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)