התייעצות קלה - כנסו בבקשה..

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התייעצות קלה - כנסו בבקשה..
    amalia
    16/12/2008

הי, עשיתי לעצמי מילוי ובאגודל שלי ביד שמאל הציפורן הטיבעית שלי לא מסודרת ז"א היא חתוכה למחצה הכוונה לא בקו ישר מסודרת אינני יכולה לגזור אותה משום שזה נוגע בבשר. (מקווה שהובהרתי) , העניין הוא שלמעשה כבר פעמיים החלפתי את טיפס כלומר בניתי את הציפורן מחדש ונורא כואב לי מתחת , ופעמייםנוצר סדק בטיפס. מה עושים??? כפי שציינתי לא יכולה לחתוך אותה משום שזה כואב.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברורה הבעיה

אילנה כסיף
    21/12/2008

האם את לא מצליחה להדביק טיפס או לא מצליחה לבנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאילנה כסיף

amalia
    22/12/2008

הי, הנקודה היא, כאשר אני בונה את הציפורן לאחר מס' ימים היא מתחילה להיסדק. ואני צריכה להחליף אותה , עכשיו הלפתי כבר שלוש פעמים וכשהורדתי את הטיפס הציפורן הטיבעית שלי כבר נוגעת בבשר היא צריכה לצמוח עוד קצת, ניתן לבנות עליה או שמא אני צריכה להמתין עד שתצמח עוד קצת. שאלה נוספת: היום הגיעה אלי לקוחה למילוי עם שתי ציפורניים שבורות המסתי לה וכ"ו אך היה להן צבע אדום, והיה לי מאוד קשה לבנות עליהן משום השיופים מאוד הכאיבו לה. מה יכולה להיות סיבת האדמומיות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמליה החמודה

אילנה כסיף
    23/12/2008

לפי התאור שלך נראה שיש מספר בעיות. 1. אינך מניחה את החומר בעובי הרצוי - עובי הבניה צריך להיות כעובי הטיפס. כך תמנעי שברים וסדקים. 2. יתכן שמבנה הציפורן שלך אינו נכון. ציפורן בנויה צריכה להיות עם אפקס מעט גבוה . אפקס הוא האזור הרגיש ביותר בציפורן - אם תלחצי על הקצה החופשי בציפורן תראי אזור לבן - זהו האפקס. יש להתיחס אליו בבניה ובמילוי בעת הנחת החומר. אם האפקס לא גבוה רוב הסיכויים שהציפורן הבנויה תשבר. 3. חשוב שהקשת החיצונית (שיוצאת מהציפורן ) תהיה בעובי אחיד ושתהיה בצורת האות C הפוכה כך הסיכויים לסדקים יקטן.
    4. נראה שאת משייפת יותר מדי- אם הציפורניים אדומות תני להם להחלים ורק אחר כך תבני עליהן שוב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנה תודה אין כמוך..

amalia
    24/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו