פיסול באקריל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פיסול באקריל
    אדוה
    22/12/2008

שלום ! רציתי לדעת כי קצת ברח לי מהראש ברגע שאני רוצה לפסל באקריל על פרנץ או צבע של לק אחר -האם רצוי למרוח שקוף ואז לפסל או שזה בסדר לפסל ללא שקוף. והשאלה הבאה שלי לגבאי ציור במידה ואני מציירת כדי לצייר בלק או בצבעי אקריל?תודה מקווה שתעזרו לי.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסול באקריל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדווה שלום

איילה עובד
    22/12/2008

פיסולי אקריל - אין צוךך למרוח לק שקוף אם יש כבר לק על הציפורן. לגבי ציורים אני ממליצה לצייר אך ורק בצבעי אקריל. המרקם יותר נוח לעבודה.. אפשר לערבב צבעים בקלות וגם המכחולים נשמרים יותר טוב.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אדוה, לגבי פיסול באקריל

קרני
    04/01/2009

אדוה הי, רצוי לשים לק שקוף לפני שמפסלים כי כך החומר יושב בדיוק ונוח לעבוד איתו , לגבי הציור רק עם צבעי אקריל ניתן גם לצייר עם לק אך צבעי האקריל נוחים ומתייבשים מהר וגם על לק ממש כיף לעבוד איתם.מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו