ציוד לבניית ציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציוד לבניית ציפורניים
    א.ב.
    22/07/2007

אשתי נמצאת במהלך קורס לבניית ציפורניים ורוצה לרכוש גם ציוד מקצועי מתאים. בקורס הציעו למכור לה ציוד במחירים גבוהים.

האם אתן מכירות חנויות שמוכרות ציוד כזה (מכונת שיוף, מכונת ייבוש UV ועוד ציוד נלווה) במחירים סבירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציוד לבניית ציפורניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישת ציוד מקצועי

אילנה כסיף
    22/07/2007

א.ב. היקר שלום, קודם כל תרשה לי לברך אותך ואת אשתך על בחירתכם במקצוע מוביל. לא ציינת היכן אישתך לומדת או באיזה שלב של הקורס היא נמצאת. אבל אני יכולה להניח שהיא די באמצע הקורס אם היא רוצה לקנות את הציוד שציינת. אני יכולה לספר לך איך הדברים מתנהלים במרכז השיווק שבניהולי. תלמידה שלומדת בקורסש בניית ציפורניים נחשבת למקצועית לכל דבר ועינין. מכאן שהיא זכאית לרכוש ציוד מקצועי במרכז השיווק במחירים של מקצועית (יש מחירון וקטלוג מסודרים הניתנים לכל חפץ).
    להבדיל מתחומים אחרים אולי, חשוב המותג שעומד מאחורי החומרים והציוד לבניית ציפורניים. לעולם ציוד אמריקאי- (מכונות שיוף KUPA, מנורות UV -IBD וחומרים לעבודה כגון OPI ו- IBD) יהיו יקרים יותר וסיבה היא לא רק המותג אלא גם הסחורה היא פשוט אמינה יותר ואיכותית יותר זו האמת! היצרן עצמו ואחריו היבואן עומדים מאחורי המוצרים כך שזו באמת קניה בטוחה ולרוב גם נכונה. מעבר לכך, חשוב ביותר שהמוצרים לעבודה יהיו בעלי אישורים של משרד הבריאות ולמכונות חשוב שיהיה תקן של מכון התקנים. כל מה שפרטתי לעי"ל עולה כסף, אבל גם שווה כסף.
    ואני אומר לך מה שאני תמיד אומרת לתלמידות שלי- כל זמן שאת לא בטוחה ביד שלך כדאי שתוכלי לסמוך על החומרים שאת עובדת איתם. רק כך אפשר להתקדם.
    בכל אופן, אשמח לעמוד לשרותכם באם יצוצו שאלות נוספות. 03-6787949

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו