הסרת ציפרניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הסרת ציפרניים
    מאיה
    23/12/2008

שלום רב, יש לי בנייה באקריל מזה זמן מה ואני רוצה להסירן, האם אפשר פשוט לגזור כל פעם עד שכל הבנייה נעלמת עם גדילת הציפורן הטבעית? אם לא איך בדיוק אני מסירה אותן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת ציפרניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היועץ

אלעד בצלאל
    24/12/2008

היי יש בקבוק ליטר שנקרא אציטון 100% יש להכניס את הציפורנים לתוך הנוזל למשך זמן עד שזה נמס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת ציפרניים

דניאל
    24/12/2008

אי אפשר פשוט לגזור כל פעם עד שהציפורן הבנויה יורדת לגמרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפש אבל לא רצויר

אילנה כסיף
    25/12/2008

שלום דניאל,
    אפשר לקצר את הבניה עם פצירה בלבד- לא לגזור - כי זה עשוי לשבור את החומר ואנחנו לא רוצות מים בין הציפורן הטבעית לבנויה. הבעיה היא שעם הזמן וככל שאת לא עושה מילוי זמן ארוך יותר רוב הסיכויים הם שהציפורן הבנויה תפרד מהציפורן הטבעית דבר שעלול לכלוא מים ביניהן וזה לא משהו רצוי. הכי טוב ללכת למקום בו בנית את הציפורנים לבקש המסה ולעשות מניקור אחר כך והמשך טיפול בבית עם מחזק ציפורניים טוב ועם שמן הזנה לעור שמסביב לציפורן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו