מניקור

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מניקור
    שני
    27/12/2008

הי אילנה, רציתי לדעת האם ניתן לעשות מניקור עם כפפות?? למרות שזה לא נוח, לא ניסיתי אף פעם, אבל מה את אומרת זה אפשרי?? נהוג??? ומה קורה אם פוצעים משהי בזמן העבודה, אין סכנה בהידבקות במידה ויש לי גם חתך ביד??, איך עוצרים את הדימום במידה ונוצר תודה רבה שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניקור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני שלום

איילה עובד
    30/12/2008

אני מכירה מניקוריסטיות שעובדות עם כפפות בצורה מאוד מקצועית. זאת החלטה שלך וכך הלקוחות גם יקבלו אותה. תנסי ותראי שזה אפשרי. שימי כפפה במידה המתאימה לכף ידך.
    במקרה של פציעה אפשר לעצור דם עם מקלון ספוג במי חמצן.. אני לא ממליצה להשתמש בעוצרי דם למינהם כי לא ניתן להעביר אותם מלקוחה אחת לשניה.
    אם תשמרי על הכללים אין סיבה שתדבקי במחלות כלשהן ובכל מקרה כל חתך שיש לך תכסי עם פלסטר בזמן העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אילנה

שני
    30/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו