שאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חן-לי
    31/12/2008

בוקר טוב. שאלתי היא באיזה פריימר ממולץ להשתמש חומצתי או לא חומצתי. המורה שלי אומרת שהחומצתי יותר טוב מכיוון שהוא יותר חזק וגורם חיספוס חזק ומקשר טוב יותר מהלא חומצתי.האם זה נכון?רכשתי בנייל סטודיו פריימר חומצתי ולא חומצתי.אז במה להשתמש? אני לומדת בית ספר בנהריה ולא מרוצה מהחומרים.לכן עברתי לחברת נייל סטודיו .ואכן אני מאוד מרוצה הם מדהימים!! כשהייתי בחנות רכשתי נוזל מהיר נוזל איטי(רגיל) אבקה שקופה ורודה אך היא נראית יותר בצבע שקוף אטום,וקניתי גם אבקה ורוד חזק וערבבתי בניהן בכדי ליצור אבקה ורדרדה האמת יצא מדהים!שאלתי היא בשביל לעשות לי סדר בראש כמה נוזלים יש וכמה אבקות ובאילו צבעים?.הבנתי שיש גם נוזל רגיל שמכיל חומצה מה ההבדלבין הרגיל לזה שמכיל חומצה? תודה ויום מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקר טוב לי (וגם לך (-; )

אילנה כסיף
    31/12/2008

אכן ישנם שני סוגי פריימר. חומצתי ולא חומצתי. היום אנו מבינים שאין צורך להשתמש תמיד בפרימר חומצתי מכיוון שהוא מחליש את החיבור בין תאי הקרטין וכמו שלא יתי רוצה לשים חומצה על העור או אפילו על הבגדים אין צורך לשים חומצה על הציפורניים. בפרימר חומצתי משתמשים כשאין ברירה כמו במקרים של הזעת יתר או עור שמן או לוחית ציפורן משוייפת מאד ולחה. במקרים אלו שמניתי, משטח לוח הציפורן מוצף בנוזלים ואין אפשרות לחיבור תקין של הציפורן עם האקריל. למעט המיקרים הללו ההמלצה היא להשתמש בפרימר לא חומצתי אשר אינו פוגע בלחו הציפורן ולמעשה משמש כדבק דו צדדי אשר מחבר היטב בין הציפורן הטבעית לחומר הבניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם לי בוקר טוב...

איילה עובד
    31/12/2008

ישנם שלושה סוגי נוזלים: שקוף מתייבש מהר , שקוף מתייבש רגיל וכחול/סגול.
    הנוזלים הסגולים/כחולים יותר חומצתיים מהנוזלים השקופים.. ולמעשה אין צורך להשתמש בנוסף אליהם בפריימר. בפועל כמעט כל טכנאיות הציפורניים שמשתמשות בנוזל זה שמות גם פריימר . המלצה שלי להשתמש בפריימר ללא חומצה כדי שלא יהיה מצב של רגישות יתר ללקוחה.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו