קישוטי ציפורנים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• קישוטי ציפורנים
    מירב
    01/01/2009

צהרים טובים שמי מירב ואני עושה לעצמי בבית בנית ציפורנים בשיטת הטבילה באקריל . רציתי לדעת כידי לעשות פרנץ רק לבן האם משתמשים במרשת האלכסונית? ואחר כך אני רוצה לשים על הפרץ הלבן אבקת כסף איך אני עושה את זה. איך עושים פרנץ לבן מאולכסן והאם עדיף לעשות פרנץ מצבע אקריל תודה אשמח אם תעני לי מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קישוטי ציפורנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרנץ'

אילנה כסיף
    04/01/2009

הי מירב, קודם כל פרנץ אפשר בהחלט לעשות עם לק - נגבי את מברשת הלק ומרחי רק את הקצה החופשי מצד לצד. לאחר שסיימת את כל הציפרוניים חיזרי ומרחי שכבה שניה. ומעל לק ורוד או שקוף או מייבש לק.
    את בהחלט יכולה לצייר פרנץ' עם מכחול אלכסון - ראשית מרחי לק בסיס על כל הציפורניים . טיבלי את מברשת האלכסון בצד אחד בצבע לבן ובצדה השני בצבע כסוף (או כל שני צבעים אחרים שתבחרי) ציירי את הקצה החופשי עם המכחול מצד אחד לצד שני. אם את רוצה להוסיף נצנצים מרחי על הפרנץ לק שקוף וטבלי את הקצה באבקת נצנצים.
    מרחי מייבש לק מעל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קישוטי ציפורנים

מירב
    04/01/2009

תודה רבה לך עזרת לי מאוד מאוד יש לי עוד שאלה יש לי אבקת קריל ירוקה האם אפשר לעשות ממנה פרנץ חוץ מלעשות פרחים ועלים עם נוזל אקריל כלומר בלי להשתמש בנוזל אקריל היות וזה עושה לי כאב ראש תודה מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו