תוספת מחיר

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• תוספת מחיר
    טלי
    01/01/2009

שלום לכל הבנות. כשבאה לקוחה למילוי ונפלו לה 1-2-3 ציפורניים האם היא משלמת יותר ממחיר מילוי עבור הציפורניים שמשלמים לה? אם כן כמה עולה כל ציפורן שהשלימו (שנפלה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספת מחיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקובל לגבות 10 ש"ח לכל ציפורן

אילנה כסיף
    04/01/2009

כמובן שצריך להיות הוגן- אם לא עבדת טוב- יש התרוממויות או שלא בנית נכון את הציפורן כי את עדיין חדשה בתחום - קחי אחריות - למדי מהטעויות ואל תגבי תשלום כדי לשמר את הלקוחה ולתת שרות.
    כמובן שמי שמחליט זו את ובהחלט מקובל לגבות כסך נוסף על ציפורניים אבודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ילדה וביקרתי באתר

שיר
    23/06/2009

אפשר לעשות בניית ציפורניים לגיל 8

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צפורניים שבורות

איילת
    05/01/2009

קודם כל תידעי אותה שצפורניים צריך לשמר ולא להתנהג כמו בהמה עכשיו אני כביכול על 3 שנפלו , ראשונה אני לא לוקחת ועל כל נוספת 10 שח... את צריכה לראות לפי הלקוחות יש כאלה שיראו ראשונה חנם וישחיטו בכוונה ויש כאלה שישמרו ופעם ב... יקבלו מכה ויפול להם אז סבבה... ההחלטה היא שלך בסך הכל אם את זולה אז תקחי על כל אחת אם לא אז תקני אותם בראשונה חינם... מקווה שעזרתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתכן. זה משאני עושה

טלי
    05/01/2009

פשות יש לקוחות שלא יודעות להיתנהג בעדינות וגם חושבות שציפורניים בנויות צריכות להיות חזקות לנצח. אני תמיד אומרת ללקוחה שתתיחס לבנייה כמו לציפורניים טבעיות שלה. אני בונה לעצמי אז אני יודעת בידיוק איזה עבודה אני עושה. באמת מגיע להן לשלם עבור ציפורניים שהן שוברות.אני לוקחת תוםפת של 5 שקלים והן עושות לי פרצופים. ואלה הלקוחות שלא חסר להן כסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו