שאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חן-לי
    02/01/2009

בוקר טוב רציתי לדעת במילוי או בבנייה כאשר אני מגיעה למסגרת ונוגעת קצת בעור.האם בשיופיים אני יכולה להוריד את האקריל מנגיעה קלה שבעור וליישר אחרי המכונה טוב טוב עם בננה בצידה העדין . חשוב לי מאוד לדעת כי יש לי "פחד"מלגעת בעור ולכן אני מתרחקת ממנו וזה נראה כמו להגיע למילוי עיזרו לי בבקשה... יום טוב ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לגעת עם החומר בעור

אילנה כסיף
    04/01/2009

חן לי שלום
    כאשר את נוגעת עם החומר בעור האקריל יתפלמר -יתקשח - ויותיר רווח בין העור לציפורן עם הזמן הציפורן צומחת וההתרוממות תגדל. סיבה שניה שאסור לגעת עם החומר בעור היא כגדי להמנע מאלרגיות- החומרים שאנו עובדות איתם הם חומרים איריטנטיים - חומרים המגרים את העור ואנו עלולות לגרום בנגיעות שלנו בעור לאלרגיות.
    כדי לא לגעת בעור ובכל זאת להגיע עד הסוף עליך להשמש בטכניקה בה את לוקחת את המכחול העבר לחומר ומסמנת עם הקצה את הגבול עד אליו החומר יגיע- קצת קשה לי לתאר את התהליך יותר קל להראות... בכל זאת תנסי להניח את בטן המכחול על הכדור ואת הקצה שלו בסוף הציפורן - בקוטיקולה - לא לעלות עליה!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו