מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת בית ספר לבניית ציפורנייםאיילת23/07/2007
שלום אילנה
אני מתלבטת לגבי בחירת מסגרת ללימוד בנייה.מצד אחד המחירים הזולים מפתים,מצד שני אני שומעת סיפורים מבנות שסיימו במקומות כאלו ויצאו מאד לא מרוצות.אפילו כאלו שהגישו תביעה!מה דעתך בעניין?אני צריכה להגיע להחלטה באופן דחוף ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה ללמוד
אילנה כסיף23/07/2007איילת שלום.
על השאלה הזו אני יכולה לכתוב מאמר שלם- מה לבדוק כשרוצים להרשם ללימודים. אבל בקצרה (כי אין הרבה מקום...) העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא פשוטה: תבדקי מי מלמד אותך ומהו תכן הלימודים.
אני תמיד מספרת על בחורה בלגית שקבעה תור למילוי בג'ל. אחרי שקיבלה את הטיפול היא סיפרה לי ששמעה עלי עוד בחו"ל אבל כדי להיות בטוחה היא רצתה לראות שאני אכן יודעת את העבודה (לכן היא קבעה תור למילוי) ושאני אכן זו שמלמדת ולא מישהו אחר. היא כמובן נרשמה לקורס וסיימה כבר ועובדת.
הכי חשוב זה כמה ידע את מקבלת והאם יש לך יתרון על פני מי שסיימה בבתי ספר אחרים.
אצלנו למשל, בנוסף לשיטות הסנטנדרטיות של האקריל והטבילה מלמדים גם טכניקות מתקדמות של בניה וציפוי ציפורניים טבעיות בג'ל IBD וטכניקות אקריל ללא ריח ועוד מספר טכניקות שונות באקריל של OPI כי ככה עובדים היום בעולם !!!!!! בנוסף, תלמידות שלנו אשר השתלמו בטכניקות המתקדמות מקבלות בנוסף לתעודה של נייל סטודיו 2 תעודות סיום מטעם OPI ן-IBD שהן תעודות בינלאומיות מוכרות בעולם. מלבד זאת התלמידות שלי מקבלות ממש ליווי צמוד עד להצלחה המקצועית שלהן אם זה בשיבוץ במקומות עבודה כשכירות או כעובדות עצמאיות בעלות עסקים משל עצמן כלומר, עד שהן מבססות את עצמן. טלפני לבתי הספר השונים, קבלי פרטים כללים ואז פשוט תעשי עבודת רגלים. תבדקי אם יש לך כימיה עם המורה ועם הצוות המקצועי ומהם תנאי הלימוד הפיזים. בכל מקרה, מניסיוני, לפחות, לא תמיד הזול הוא באמת זול...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת בקשר לבחירת הבי"ס
סימונה שויקי23/07/2007הייתי חייבת להגיב...
אסכם את מה שיש לי לומר בפתגם אחד - "אין מתנות בחינם".
אם יש בי"ס שנותן ונותן ונותן מתנות וגובה תשלום נמוך במיוחד זה לבדו צריך לעורר אצלך סימני שאלה. ביננו - מי עובד לשם שמיים??? הר כולם באים להתפרנס בכבוד אז נו באמת.. יש רק מסקנה אחת... חשבת על זה?
אני מציעה לך ללכת למקום שמכבד את עצמו שיש לו אבא ואמא , חברה מסודרת עם גב חזק , מישהו שלא יעלם מחר מחרתיים (וישאיר אותך עם חור בלב ובארנק), מישהו שכבר למדו אצלו אלפים אחרים לפנייך, מישהו מוסמך (ולא איזה חאפרית שיושבת בבית ומחליטה שהיא מורה ומלמדת אלוהים יודע לפי מה), מישהו שעומד בסטנדרטים של מוסדות ממשלתיים (כמו משרד העבודה), בקיצור מישהו שכבר הוכיח את עצמו.
אל תתפתי למחיר הנמוך, למתנות הנדיבות, למתיקות השפתיים, ולקיצורי הדרך , בדקי את תוכן הלימודים, משך הקורס, מספר מפגשים מספר שעות, איזה תעודות מקבלים, על חשבון מי החומרים, האם יש מבחן מסמיך בסוף הקורס, ומה מקבלי בנוסף לשיטות הלימוד הסטנדרטיות.
לרוב תגלי - שאם קיבלת ערכה ב"מתנה" תיאלצי להשתמש בה במהלך הקורס וכשהיא נגמרת באמצע הקורס עליך לרכוש את החומרים מכיסך.
לרוב תגלי - שאת מכונת השיוף שנותנים לך במתנה - ניתן לזכות תמורת סכום מצחיק שאפילו לא אכתוב אותו מהבושה..
לרוב תגלי - שאומרים לך שמשך הקורס הוא 12 מפגשים של שעתיים (ותאמני לי שאי אפשר ללמוד ב24 שעות את כל החומר).
לרוב תגלי - שהמורה היא מישהי שסיימה קורס אחד לפנייך
לרוב תגלי - שכדי ללמוד באמת את הכל תצטרכי לשלם תשלומים נוספים על חומר שאינו בתוכנית הלימוד.
בקיצור איילת - על מקצועיות לא מתפשרים, אם זה העתיד שלך ואת מתכוונת להתפרנס בכבוד המקצוע הזה, תעשי לעצמך טובה גדולה ותחסכי את קיצורי הדרך - לכי ללמוד אצל מי שמוביל את השוק , ומבטיח לך תמורה לכספך.
מאחלת לך מכל הלב בהצלחה!!
סימונה שויקי
נייל סטודיו טירת כרמל
8582555-04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימונה - את לא יודעת כמה את צודקת
אילנה24/07/2007אני למדתי בבית ספר שבאמת הקורס היה 12 פגישות של שעתיים ולא היתה מורה קבועה כל פעם בא מישהואחר ללמד (פעם זה היה בעלה של מנהלת בית הספר) הינו 18 בנות בכיתה ואף אחד לא ידע מה אני צריכה ללמוד היום או מה עשיתי בשיעור הקודם בקיצור זהו. ואני מאד מאוכזבת כי אני לא אעבוד בזה וסתם זרקתי כסף- הוצאו לי את כל הכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך אילת לגבי בית ספר ללמוד בו.
שרית25/07/2007אני למדתי בחדרה בביה"ס שלדעתי ממש לא מקצועי. תמורת סכום לא גדול,
את המורה העיפו אחרי שהבינו שהיא רוצה לגמור את השיעור לפני שהוא התחיל.
ומאז ואני חושבת שעד היום בעלת הבית ספר מלמדת.
אני כבר הרבה זמן לא ביקרתי בביה"ס הבנתי שהם עוברים מקום. ואני ממש מאחלת להם שימצאו מורה כמו שצריך כי כך לא צריך להתנהל מקום. אני אפילו לא יודעת האם יש להם אישור ממשרד העבודה.אני יודעת שהבנות האחרות מאוד לא מרוצות גם כן.
אני מאחלת להם כל טוב כי הם זוג צעיר ונחמד אבל עם זה לא אנחנו הולכות למכולת.
מה שבטוח שאני אלך לעשות לפחות השתלמות במקום אחר.
על הביה"ס הזה אני לא אמליץ.
כל טוב ובהצלחה לך.
מאחת שהורידו לה את כל הרוח מהמפרסים.
והיא ממש לא מרוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להתיאש!
אילנה כסיף25/07/2007אל תתני לאף אחד להוציא לך את הרוח מהמפרשים! תלכי להשתלמויות תתאמני ותשפרי את ביצועייך, השקיעי את זמנך בקידום מקצועי. ותאמיני בעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה היקרה הרבה תודה רבה לך...
שרית מוריה.25/07/2007אני כבר התקשרתי כבר בדרך לישם את דברייך.
תודה רבה לך כיף שיש אנשים כמוך.
יום מצויין.
אני.(את שמי את יודעת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני, בבקשה תעדכני אותי לגבי ההמשך
אילנה כסיף25/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיו... איזה שרשור נהיה כאן
סימונה שויקי25/07/2007אני מסכימה עם אילנה - לא להתייאש ולא לוותר. אם זה בדם שלך , אם את רוצה, ואם את אוהבת, קדימה שנסי מותניים, לא להסתכל אחורה רק קדימה בתקווה גדולה כי הכל הפיך והכל יכול להשתנות אם רק תירצי הגבול הוא השמיים.
שיהיה לך בהצלחה.
סימונה שויקי
נייל סטודיו טירת הכרמל
04-8582555* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על בית ספר
מעין11/09/2007שלום
אני לומדת קוסמטיקה בג'יג'י ואני קיבלתי במתנה קורס פדיקור
ושמתילב שאמשתמשים בבית הספר בחומרים של נייל סטודיו וopl עכשיו רציתי לשאול
האם ידוע לכם אם בג'יג'י תוכנית הלימוד היא כמוט בנייל סטודיו או לא?
ואיך הבית ספר של אתי דוד ברמת גן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורס פדיקור
אילנה כסיף14/09/2007למעין,
לכל בית ספר יש תכנית לימודים משלו ועד כמה שאני יודעת ג'יג'י הוא מקום שטוב ללמוד בו. מעבר לכך, יש שיתוף פעולה בין ג'יג'י לנייל סטודיו על מנת לתת לתלמידות את הטוב ביותר.
חשוב לציין שלנייל סטודיו יש תכנית לימודים בסיסית ומקיפה הכוללת שיתוף פעולה עם חברות בינלאומיות הנותנות לתלמידה את המקסיסמום על מנת שתוכל לפרנס את עצמה בסוף הקורס. המוטו של נייל סטודיו הוא העצמת נשים לעצמאות כלכלית ועל כך אנו לא מוותרים. בנייל סטודיו מקבלים בסוף קורס בניית ציפורנים תעודות בינלאומיות, עדיפות במציאת עבודה וגב מקצועי הנותן לך את האפשרות להכנס בצורה חלקה ומקצועית לעולם היופי. אינני חושבת שאת כל זה תמצאי בבתי ספר אחרים.
בברכת שנה טובה ופוריה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)