מחיר טיפול ציפוי ג'ל לצפורן טבעית

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אני לוקחת רק 20 ש"ח כל פעם

רותי
    03/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיר טיפול ציפוי ג'ל לצפורן טבעית
    איילת
    05/01/2009

אני לא יודעת כמה צריך לגבות על ציפוי צפורן טבעית בג'ל צבעוני? שכל טיפול כולל גם הסרת סט והנחת סט חדש( צבע חדש לאחר חודש)?... מה מחיר לדבר כזה? כמו מילוי או יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחיר ציפוי

אילנה כסיף
    06/01/2009

מקובל לגבות בסביסות 150-220 ש"ח. תבדקי באזור מגורייך אצ המחירים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר ציפוי

איילת
    06/01/2009

אם זה ביו סקלפצר זה 120 אם זה משהוא אחר זה 80? אני מרגישה כאילו 120 זה גבוה נורא ואף אחת לא תהיה מוכנה לשלם על כך? אבל אם חושבים על זה זה קצת מניקור כל פעם והסרת סט לג'ל צבעוני אחר והג'ל עצמו ייקר זה ממש עבודה אבל אם אנשים ישלמו כזה סכום? או להתחיל ב80 ולראות איך זה הולך ולאט לאט מעלים?... מה את חושבת? אני תקועה עם זה? ***את יודעת ציפוי בלי הערכת הצפורן, ככה איך שהיא, כמה נראה לך לפי הנתונים שציינתי של באר שבע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילת

אטל אטום
    06/09/2011

hi Aelet, im tathili be 80 shah ihie meod kashe lealot at ha mehir be atid, ve gam im igalu et ze be havra at alula leabed at ha teuda shelah be bio
    hamlaza sheli tathili be 100..... im at zriha ezra dabri iti 0547679686

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילת

אילנה כסיף
    11/01/2009

שלום איילת אין קשר אם לחברה שמייצרת את הג'לים - אגב, ורק להשכלה כללית בלי חלילה לפגוע באף אחד, לפי נתוני סקר שנערך בארה"ב זכה הג'ל של IBD לציפוי הציפורן הטבעית בתואר חביב הקהל המקצועי.. כמו שציינת ציפוי זה אופנה זה עבודה זה חומרים וזה זמן לכן יש לתמחר בהתאם. אם לוקים 120 באזור שלך לכי על זה המחירים בצפון ובמרכז הם כמו שציינתי קודם.
    גביית מחיר לטיפול הוא פונקציה של המיומנות שלך אם את שולטת בחומר לכי על זה בלי פחד ובלי נקיפות מצפון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו