שאלה בקשר לאבקה המשקמת

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאבקה המשקמת
    חן-לי
    12/01/2009

ראשית כול אני מודה לכן על העזרה שלכן . ולשאלתי... רכשתי בנייל סטודיו את האבקה המשקמת קבלתי הסבר מבנות הצוות (חשוב לי לציין שקבלתי יחס חם עם המון סבלנות והסברים ברורים) אך למרות זאת בקשר לאבקה המשקמת רציתי הסבר יותא מעמיק. ניסיתי אותה על ציפורן שלי .היה לי מן כתם לבן ואכן האבקה עשתה פעולה מדהימה .האם צריך להניח ולמרוח את האבקה על כול משטח הציפורן או רק נקודתית על האזור שמיועד להסתרה? מכיוון שהגוון שקיבלתי הוא ורדרד אטום נוטה לחום ויש הבדלים בין שאר הציפורניים. אשמח לקבל הסבר מפורט איך להניח האם לשייף וכו...... יום מקסים ושקט לכולן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאבקה המשקמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקה משקמת

איילה עובד
    12/01/2009

אכן זו אבקה מדהימה אשר שידרגה לנו בהחלט את שולחן העבודה.
    אני משתמשת בה בכמה הזדמנויות..
    בבניית פרנצ קבוע אני מניחה כדור של אבקה משקמת באיזור החיבור בין הורוד ללבן.. ואחכ ממשיכה עם אבקה בהירה יותר. בצורה זו לא רואים ככ מהר את הצמיחה של הציפורן..וזה ייתרון בבנית פרנצ.
    במקרים של הסתרת ציפורן טבעית פגומה אני משתמשת על כל הציפורן במשקמת .. רק קצת יותר רטוב כדי שלא יהיה חזק מדי.. או מערבבת עם אבקה בהירה יותר.
    בכל מקרה אסור לתת לחומר להתייבש ואחכ לחזור עליו עם אבקה אחרת. צריך לעבוד עם האבקות אחת אחרי השניה כדי שלא יהיו כתמים ורודים על הציפרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו