ג'לים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ג'לים
    איילת
    14/01/2009

יש למשהי ג'ל טוב לבנייה להמליץ לי, אני ניסיתי את הIBD הוא מעולה לטבעיות אבל לא חושבת שזה טוב גם לבנייה שתהייה חזקה כמו אקריל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'לים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גל לבניה

אילנה כסיף
    14/01/2009

שלום איילת,
    הג'ל של IBD נחשב בטוב מסוגו לבניית ציפורניים לא רק בארץ אלא בכל העולם. באירופה למשל 90% מבונות הציפורניים משתשות בג'ל של IBD.יתכן שיש בעיה ספציפית אצלך בטכניקת העבודה - בלי להעליב- ואפשר לפתור אותה בקלות.
    אגב, יש לIBD סדרת ג'ל חדשה לבניה שנקראת XTREME והיא מגיעה ב 4 צבעים לבן טיפקס שקוף ורוד סומק וורוד סוכריה.
    בבניה בג'ל חשוב להקפיד על מבנה כי אם מבנה הציפורן הבנויה אינו נכון הציפורן תשבר. שוב - הג'ל חזק בדיוק כמו האקריל ויש לו גם גמישות מה שמונע שבירות. החומרים חדישים ומעולים לכל הדעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'לים

איילת
    14/01/2009

הי אילנה בקשר לתגובתך יש לי את הSOAK OFF של IBD הוא מעולה והוא לא לבנייה חזקה הוא לטבעיות ובנוסף סתם רציתי המלצה לבנייה חזקה בג'ל כמו אקריל ממשהי שמכירה כי לא ניסיתי את המוצרים הרגילים של IBD רק את הג'ל להמסה.... ורציתי חוות דעת , יש לי אבקת אקריל של EZFLOW והיא מעולה אך הריח מטריד אותי וחשבתי לנסות לעבור לג'ל בהדרגה או אפילו לדעת טוב את שניהם כי כל לקוחה עם דרישות שונות....... בברכה איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו